Milletvekili Özer’den Başkan Tavlı’ya övgü

AK Parti Ordu Milletvekili, Mahmut Özer, “Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın 5 yıl Ünyeli kardeşlerimize, vatandaşlarımıza çok önemli hizmetleri oldu, bunun karşılığını da bu dönem aldı.” diyerek tebrik etti.

Siyaset 24.04.2024 13:07:00 217 0
Milletvekili Özer’den Başkan Tavlı’ya övgü

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, İl Başkanı Selman Altaş ve İl Başkan Yardımcısı Talip Şen ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret etti. Ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, MHP İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu da hazır bulundu.

Milletvekili Özer: Hüseyin Tavlı çok önemli projeleri hayata geçirdi

Milletvekili Özer, yeni seçilen arkadaşları ziyaret ettiklerini, bu kapsamda da Başkan Tavlı’ya yeni görev süresi için tebrik ettiğini söyledi. 

Hüseyin Tavlı’nın Belediye Başkanlığı döneminde güzel başarılı işlere imza attığını ifade eden Özer, “5 yıl Ünyeli kardeşlerimize, vatandaşlarımıza çok önemli hizmetleri oldu, bunun karşılığını da bu dönem aldı. Ünye’nin sadece belediyecilik hizmetleri olarak değil, eğitimle, sağlıkla, turizmle, altyapı ile ilgili aslında kapsamının dışındaki alanlarda da gerçekten ilçenin gelişmesi için çok önemli projeleri hayata geçirdi.” dedi. 

-“Bizler belediye başkanlarımızın hizmetkarıyız” -

31 Mart seçimlerinde Ordu’nun Cumhur İttifakı’nın çok güçlü kenetlendiği, eşgüdüm ve koordinasyonunun maksimum seviyede gerçekleştirildiği illerin başında geldiğini ve bunun bir ekip işi olduğunu vurgulayan Milletvekili Mahmut Özer, şu açıklamayı yaptı:

“Bizler belediye başkanlarımızın hizmetkarıyız. Onların yapmış olduğu, vatandaşlarımızın hayatına katacağı güzelliklerin hızlı bir şekilde gerçekleşmesi için biz elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Kıymetli belediye başkanımızı ve çalışma ekibini kutluyorum, güzel başarı ettiler. Allah yollarını açık etsin. Başarılarını daim kılsın. 

-“Tabi bu bir ekip çalışması” -

Kıymetli başkanımıza, il başkanımız Selman kardeşimize, MHP il başkanımız Mehmet kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Tüm ana kademe, kadın kollarına, gençlik kollarına çok çok teşekkür ediyorum. Tabi Cumhur İttifakımızın iki kıymetli ilçe başkanı da burada, kendilerine minnettarız. Bu bir ekip çalışması, çok uyum içerisinde çalıştılar. Kadın Kolları Başkanımızı yeni görevinden dolayı kutluyoruz. İnşallah Ünye’mizde bu dönemde çok daha güzel hizmetlerle, çok daha başarılı projelerle yoluna emin adımlarla yakınlarla devam edecek. Nazik misafirperverliği için de kıymetli belediye başkanımıza çok teşekkür ederim.” 

Selman Altaş: Başkan Tavlı, Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğinin en güzel örneklerinden birini sergileyecek

AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş,  Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın 5 yıllık görev sürecinde Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğinin en güzel örneklerinden birini sergileyeceğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Bundan sonraki süreç içerisinde kıymetli bakanımızın öncülüğünde Büyükşehir Belediye Başkanımız ve milletvekillerimizle beraber Ünye’mizi en iyi yere getirmenin, daha ileriye götürmenin hep beraber yollarını arayıp, önümüzdeki 5 sene sürecinde hizmet yılının en önemli sürecini burada sizlerin sayesinde göreceğiz.” 

Başkan Tavlı, :Bizi Hiç Yalnız Bırakmadınız

Başkanı Hüseyin Tavlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, şunları söyledi:

“Mahalli İdareler Seçimi öncesinde yürüttüğümüz görev süreci içerisinde bizlere çok ciddi katkılarınız oldu. Bu sürecin bugün devam etmesi noktasında sizlerin destekleri ve katkılarının çok önemi olduğunu belirtmek istiyorum. Şehrimizin eksiklerini giderilmesi, hemşerilerimizin sorunlarının çözülmesi için bizler söz vermiştik. Ama bu sözlerin yerine getirilmesi noktasında sizlerin destekleriyle ancak bunları hayata geçirebiliyoruz. Bizi hiç yalnız bırakmadınız, yalnız bırakmadığınız gibi bugüne gelmemize de çok ciddi destekleriniz ve emekleriniz var.”

Ünye KENT Haber 


  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 13.2 ° / 8.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 13.2 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54

Ordu

04.05.2024

  • İMSAK 03:35
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:30
  • İKİNDİ 16:22
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:08
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593