AK Parti Ordu İl Kadın Kolları, 81 il genelinde yürütülen saha çalışmaları ve teşkilatlanma faaliyetlerinde büyük bir başarıya imza attı. Ramazan ayının manevi ikliminde yoğunlaşan çalışmalar neticesinde Ordu, hem yeni üye kaydı hem de vatandaşlarla kurulan birebir temaslarda Türkiye genelinde ilk üç il arasına girdi.
AK Parti Ünye İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeliz Ürer Araz, elde edilen başarının kolektif bir emeğin ürünü olduğunu vurguladı.
Araz, Ramazan ayının bereketini gönül bağları kurarak taçlandırdıklarını belirterek, "Gönüllerde paylaşmanın gayretiyle yürüttüğümüz çalışmalarımızın karşılığını almanın gururunu yaşıyoruz. Ordu İl Kadın Kolları olarak, 81 il içerisinde hem en çok üye yapan hem de en fazla hane ziyareti gerçekleştiren iller arasında iki ayrı kategoride 3. olmanın mutluluğu içerisindeyiz." dedi.
"Bu başarı daha büyük hedeflerin motivasyonudur"
Başarısının temelinde güçlü bir koordinasyon ve özveri olduğunu ifade eden Araz, şu değerlendirmelerde bulundu:
"Bu sonuç; İl Kadın Kolları Başkanımız Şeniz Eyigün öncülüğünde, büyük bir özveriyle çalışan yönetim kurulumuzun ve 19 ilçe kadın kollarımızın ortak emeğinin en güzel yansımasıdır. Kapı kapı dolaşarak kurduğumuz her gönül bağı, bu başarının en kıymetli temelidir. Bizlere her daim yol gösteren Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, kadınların gücünü her alanda destekleyen Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Tuğba Işık Ercan'a şükranlarımızı sunuyoruz."
Elde edilen derecenin kendileri için bir durak noktası olmadığını kaydeden Araz, "Bu başarı bizim için bir sonuç değil, daha büyük hedeflere yürürken aldığımız güçlü bir motivasyondur. Aynı inanç ve kararlılıkla, daha nice gönüllere dokunmaya devam edeceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.
Ünye Kent / Ömer Güney