Ünye'de denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlüler, üç ayların başlaması ve Ramazan ayının yaklaşması dolayısıyla ilçe merkezinde bulunan camilerde temizlik ve bakım çalışması yürütüyor.
Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında yükümlüler, camilerin iç ve dış mekanlarında temizlik yaparken, basit düzeyde bakım ve onarım işlerini de yerine getiriyor.
Camilerde sürdürülen çalışmalarla, vatandaşların ibadetlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda gerçekleştirmelerinin amaçlandığı belirtildi. Toplumsal fayda esasına dayalı uygulama ile yükümlülerin sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesi de hedefleniyor.
Ünye Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Müdürlüğümüz denetimli serbestlik altında bulunan yükümlülerle birlikte, 21 Aralık 2025 tarihinde başlayan üç aylar ve yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla Ünye ilçe merkezinde yer alan camilerde iç ve dış mekan temizlik çalışmalarını sürdürmektedir." ifadelerine yer verildi.
Temizlik ve bakım çalışmalarının Ramazan ayı öncesinde belirlenen program çerçevesinde devam edeceği bildirildi.
Ünye Kent / Yücel Arslanteke