Menü Ünye Kent Gazetesi
Tarih: 16.03.2026 17:44
Çaybaşı için yerel kalkınma hamlesi; IPARD III dönemi başladı

Çaybaşı için yerel kalkınma hamlesi; IPARD III dönemi başladı

Facebook Twitter Linked-in

Çaybaşı Belediye Başkanı ve Karaca Yerel Eylem Grubu (YEG) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Karayiğit, IPARD III Programı kapsamında yeniden faaliyete geçen dernek çalışmaları ve ilçenin yeni dönem vizyonunu içeren "Yerel Kalkınma Stratejisi"ni düzenlenen özel bir programla açıkladı. 

Başkan Karayiğit'in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya Çaybaşı Kaymakamı Volkan Oral, Ziraat Odası Başkanı Harun Saka, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Demirci, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı

Çaybaşı Belediyesi ve Karaca YEG iş birliğiyle düzenlenen lansman ve iftar programında konuşan Başkan Karayiğit, ilçenin ekonomik ve sosyal kalkınmasında "ortak akıl" vurgusu yaptı. 

Karayiğit, IPARD III projelerinin Çaybaşı için bir dönüm noktası olacağını belirtti.

"Çaybaşı'mızın geleceğine birlikte yön veriyoruz"

Başkan Mesut Karayiğit, Karaca Yerel Eylem Grubu Derneği'nin yeniden aktif hale getirilmesiyle kırsal kalkınma projelerinde yeni bir sayfa açtıklarını ifade ederek şunları söyledi:

"Bugün sadece iftar soframızın bereketini paylaşmıyoruz, aynı zamanda Çaybaşı'mızın kalkınma rotasını da birlikte çiziyoruz. IPARD III Programı çerçevesinde hazırladığımız Yerel Kalkınma Stratejimiz, ilçemizin potansiyelini harekete geçirecek en güçlü aracımız olacak. Ortak akıl, istişare ve güçlü iş birliği anlayışıyla, esnafımızdan çiftçimize kadar her kesimin refahını artıracak projeleri hayata geçirmekte kararlıyız."

Başkan Karayiğit, yerel kalkınma sürecine katkı sunan çalışma arkadaşlarına, paydaş kurumlara ve tüm gönül dostlarına teşekkür ederek, Ramazan ayının ilçe ve ülke için huzur getirmesini temenni etti.

Ünye Kent / Burak Kaymak 




Orjinal Habere Git
Çaybaşı için yerel kalkınma hamlesi; IPARD III dönemi başladı Çaybaşı için yerel kalkınma hamlesi; IPARD III dönemi başladı Çaybaşı için yerel kalkınma hamlesi; IPARD III dönemi başladı
— HABER SONU —