Tarih: 07.10.2024 12:52

2. Kamu Spor Oyunları Karadeniz Grup Müsabakaları tamamlandı

Facebook Twitter Linked-in

Şampiyonlar, 30 Ekim - 3 Kasım 2024 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. 

Ordu, Giresun, Bartın, Karabük, Sinop, Zonguldak, Samsun, Bayburt, Düzce, Rize, Artvin, Bolu, Amasya, Tokat, Çorum, Trabzon, Gümüşhane ve Kastamonu’dan gelen takımlar, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın koordinasyonunda Ordu’da düzenlenen 2. Kamu Spor Oyunları Karadeniz Grup Müsabakalarında çeşitli spor branşlarında birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.

-Voleybol mücadeleleri -

Kadınlar voleybol müsabakaları çekişmelere sahne oldu. 

Trabzon Ortahisar Milli Eğitim Müdürlüğü turnuvayı 1. sırada tamamlarken, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2.lik kürsüsüne çıktı, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü ise 3. oldu.

Erkekler voleybol branşında ise Ordu takımı dikkat çekti. Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü (B), finale çıkarak şampiyonluğu elde etti. Terme Kaymakamlığı ikinci olurken, Giresun Valiliği turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

-3x3 Basketbol Mücadeleleri -

Basketbolun dinamik ve hızlı formatı olan 3x3 Erkekler basketbol karşılaşmalarında ise kazanan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü oldu.

2. sırayı Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 3. sırayı ise Bayburt Devlet Hastanesi aldı.  

-Masa Tenisi karşılaşmaları -

Masa tenisi branşı da çekişmeli müsabakalara sahne oldu. 

Erkeklerde, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi şampiyon olurken, Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2., Karabük Üniversitesi 3. oldu. 

Kadınlar kategorisinde ise Rize İl Sağlık Müdürlüğü 1., Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2., Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ise 3. sırayı aldı.

-Türkiye finalleri için geri sayım -

Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlara madalyaları takdim edildi. 

Her branşta kategorilerinde birinci olan takımlar, 30 Ekim - 03 Kasım 2024 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. 

Ünye Kent Haber

Bülten 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —