AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya’ya Almanya’nın Brühl Camii ziyaretinde AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Sefa Yüce de eşlik etti.
Yüce, gurbetçilere verdikleri önemi vurgulayarak, “Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemek ve onlarla gönül bağımızı daha da güçlendirmek amacıyla Almanya’da Brühl Camii’ni ziyaret ettik. Sayın Genel Başkan Yardımcımız Zafer Sırakaya, Ordu 26. Dönem Milletvekili Adayımız ve Brühl Camii Dernek Başkanımız Sn. Mehmet Kara ile birlikte gurbetçi kardeşlerimizle buluştuk” dedi.
Yüce, yurtdışındaki Türk vatandaşlarının her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, “AK Parti olarak, gurbetteki kardeşlerimizi yalnız bırakmıyor, dertleriyle dertleniyor ve her koşulda yanlarında olmaya devam ediyoruz. Sayın Zafer Sırakaya, yurtdışındaki vatandaşlarımızın sesi olan, onların haklarını her platformda savunan ve Türkiye ile bağlarını güçlendirmek için büyük bir gayret gösteren kıymetli bir dava adamıdır” diye konuştu.
Sefa Yüce, ziyaretin çok verimli geçtiğini ifade ederek, Brühl Camii Dernek Başkanı Mehmet Kara ve dernek üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.
Ünye Kent / Haber Merkezi
9112,19%-0,60
38,56% -0,01
43,73% 0,26
4106,84% 2,20
6658,01% 1,86
Ordu
06.05.2025