Adıgüzel’den kişilere dayalı olmayan siyaset vurgusu!

Adıgüzel’den kişilere dayalı olmayan siyaset vurgusu!

CHP Altınordu İlçe Başkanlığı Kongresi'nde konuşan Ordu Milletvekili Dr. Dr. Mustafa Adıgüzel, kişilere dayalı olmayan bir parti içi yaklaşım benimsediklerini söyledi.

Kongrenin basına kapalı olan bölümünde konuşan CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, önemli açıklamalarda bulundu.

Parti içinde genel bir değişim isteğine vurgu yapan Adıgüzel, "Kadroları, tüzüğü, programı, Genel başkanı dahil bir değişimin yanındayız. Ama bunu bir koltukla sınırlı tutarak biraz sen kalk da ben oturayım anlayışının karşısındayız" dedi.

Yerel seçimlere dikkat çeken Adıgüzel, adayların seçilme yöntemlerinin önemine işaret ederek, " Altınordu İlçe seçimlerinde başarılı olmanın yolu, donanımlı adaylarla ve partinin üyeleri tarafından desteklenmiş kadrolarla mümkün olacaktır" şeklinde konuştu.

Kongrenin sonunda Dr. Mustafa Adıgüzel, değişim ve yenilik vurgusu yaparak, "Değişim istisnasız ve topyekün olacak. Temel ilkelerin ve kurucu liderin ışığında yeni kadrolar, yeni siyaset anlayışı" sözleriyle kapanış yaptı.