Tarih: 04.10.2024 09:00

Akar, 3. Dönem için Aday…

Facebook Twitter Linked-in

“Sağlık sorunum veya başka büyük bir şey olmadığı müddetçe biz bu şehre ve bölgeye hizmet etmek için varız.” diyen Akar şevkle, zevkle bu yarışma içinde var olacağını vurguladı. 

Önemli olanın ÜTSO’nun Türkiye’nin her mecrasında iyi temsil edilmesi olduğunu vurgulayan Akar,  “Bende her ortamda ve her mecrada bu temsili en üst seviyede yapmaya çalıştığıma inanıyorum, yaptığıma da inanıyorum.” dedi.

2024 seçimlerinde 14 gruptan 12’sini alan, seçime girdiği 8. grupta kaybedip ikinci şirketinin olduğu 3. gruptan Başkan seçilen İrfan Akar, “Gruplarda yüzde 80’inin üzerinde bir başarı gösterdik. Kamuoyu ‘Biz bu ekipten razıyız. Siz bizi temsil edin’ dedi. Bizde elimizden gelen en güzel şekilde temsil etmeye çalışıyoruz.” diyerek bunun büyük bir başarı olduğunu vurguladı. 

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Başkanı İrfan Akar, 91.1 frekansında yayın yapan Şahane Radyo’da Gazeteci Ali Öztürk’ün sunduğu Kentin Sesi programına konuk olarak merak edilenleri cevaplandı. 

Başkan İrfan Akar, 2 yıl sonra yapılması planlanan Oda seçimlerine ilişkin erkenden aday olacağını açıkladı. 

-“Yaptığımız işler var, yapmak istediğimiz işler var” -

Gazeteci Ali Öztürk’ün “Seçimlere 2 yıl kaldı. Erken diyebilirsiniz. Ama 3. Dönem için isminiz Başkan adayı olarak geçiyor, tekrar aday mısınız?” sorusuna İrfan Akar, mevcut başkanın her zaman potansiyel aday olduğunu hatırlatarak, aday olduğunu açıkladı ve şunları söyledi:

“Bu doğanın kanunudur. Mevcut Başkan her zaman potansiyel adaydır. Bu süreçte yaptığımız işler var, yapmak istediğimiz işler var. Çok anormal bir durum olmadığı müddetçe, yani sağlık sorunum veya başka büyük bir şey olmadığı müddetçe biz bu şehre ve bölgeye hizmet etmek için varız. Şevkle, zevkle bu yarışma içinde varız, olacağız. Ama çok afaki bir durum olursa tabi ki o zaman ona bakarız.”

-“ÜTSO’yu her mecrada iyi temsil ettiğime inanıyorum” -

Önemli olanın Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ünye’nin, Akkuş’un, Çaybaşı ve İkizce’nin Türkiye’nin her mecrasında iyi temsil edilmesi olduğunu vurgulayan Başkan İrfan Akar,  “Bende şahsım adına tabi onu kamuoyu takdir eder ama her ortamda ve her mecrada bu temsili en üst seviyede yapmaya çalıştığıma inanıyorum, yaptığıma da inanıyorum. Allah fırsat verirse bundan sonra da yapmak isterim.” diye konuştu. 

-“Biz iki grupta tercihimizi yaptık” -

ÜTSO Başkanı İrfan Akar, Gazeteci Ali Öztürk’ün “2024 yılında ÜTSO seçimlerinde 14 gurubun 12’sini alarak büyük bir zafer kazandınız. Son dönemdeki seçimlerine bakıldığında bu çok önemli bir zafer, bu zafer için neler söyleyeceksiniz? Ayrıca siz seçime 8. Gruptan girdiniz, kazanamadınız. Ancak ikinci şirketiniz 3. Gruptan kazanarak çıktı. Daha önce de Durmuş Zor içinde benzer bir durum olmuştu. Kamuoyunda çok konuşuldu, seçim sonrası neden böyle bir uygulama yaptınız? Bu uygulamadan pişmanlık duyuyor musunuz?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:

“Biz iki gurupta tercihimizi yapmıştık. Bilindiği üzere başkan gurupları en çok üzerine oynanan gruplar. En çok oraya odaklanılır. Bende kendi grubuma çok çalışmadım. Diğer arkadaşlarımızın kalbi kırılmasın, bizle ilgilenilmedi demesin diye onların taleplerini aldık, onların yanında çalıştık. Diğer grupta bize ait olduğu için ki, orada bizim gurubumuz fark eden bir şey yok. 

-“Yüzde 80’inin üzerinde başarı gösterdik” -

Zaten burada yüzde 80’inin üzerinde bir başarı gösterdik. Orada kendi gurubumuza çok fazla bencillik olmasın diye diğer arkadaşlarımızın önderliğinde bulunduk. Siz kendi gurubunuza bakın, ben kendi gurubuma bakacağım diyemiyorsunuz. Orada öyle bir destek vereyim derken, kendimizi biraz ihmal ettik. Ama bu bir başarı. Biz 30 arkadaşımızla yola çıktık, 26’sıyla yolumuza devam ediyoruz. Kamuoyu ‘Biz bu ekipten razıyız. Siz bizi temsil edin’ dedi. Bizde elimizden gelen en güzel şekilde temsil etmeye çalışıyoruz.”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —