Ali Özkan’dan “Limoncu Yaşar”a vefa ziyareti
Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Özkan, oda seçimleri sürecinde kendisine verdiği samimi destekle dikkat çeken ve “Limoncu Yaşar” olarak tanınan Yaşar Dalgıç’ı ziyaret etti.
Ünye’nin sevilen simalarından, koyu Ünyespor taraftarı olarak tanınan ve “Limoncu Yaşar” ismiyle bilinen Yaşar Dalgıç’a, Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Özkan tarafından vefa ziyareti gerçekleştirildi.
Oda seçimleri sürecinde resmi olarak oy kullanmamış olmasına rağmen gönlünü ve desteğini açık yüreklilikle ortaya koyan Yaşar Dalgıç’ın, süreç boyunca bulunduğu her ortamda “Ali Özkan bu seçimi alır” sözleriyle desteğini samimi bir şekilde dile getirdiği belirtildi.
Gösterilen bu içten duruşun karşılıksız kalmadığını ifade eden Başkan Ali Özkan, seçimlerin ardından gerçekleştirdiği ziyarette Yaşar Dalgıç’a teşekkür etti.
Ziyarette çiçek takdim edilirken, misafirlere tatlı ikramında bulunuldu.
Ali Özkan, toplumda vefa duygusunun önemine dikkat çekerek, kendisine gönülden destek veren herkese teşekkür etti.
Ziyaret, samimi sohbet ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Ünye Kent / Burak KAYMAK
- Pazartesi 11.6 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 8.3 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 11.7 ° / 4.6 ° false
-
BIST 100
16018,80%-0,43
-
DOLAR
44,18% -0,08
-
EURO
50,77% 0,49
-
GRAM ALTIN
7132,50% -0,04
-
Ç. ALTIN
11527,20% -0,36
Ordu
16.03.2026
- İMSAK 05:07
- GÜNEŞ 06:32
- ÖĞLE 12:42
- İKİNDİ 16:03
- AKŞAM 18:42
- YATSI 20:02



