Tarih: 25.09.2024 09:00

Altında fiyat tırmanıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Ünye Yaman Kuyumculuk ve Pırlanta İşletmesi sahibi Ahmet Yaman, Ünye Kent Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, piyasada 24 ayar altının gramının 3 bin 15 TL’ye yükseldiğini söyledi.

Altında zaman zaman ufak tefek düzeltmeler olsa da yılsonunda 3 bin 500 TL bandını bulacağını belirten Yaman, bundan sonra ki süreçte de altının tırmanışı sürdüreceğini ifade etti.

-Altının gramı 3 bin TL’yi aştı  -

Yatırımcıya bu yükselişi değerlendirme çağrısı yapan Ahmet Yaman, şu açıklamayı yaptı:

 “2024 yılı Ocak ayında Eylül ayında altının gramı 3 bin TL, yılsonunda da 3 bin 500 TL bantlarında olacağını söylemiştim. Biz yaklaşık 1 yıl önce eylül ayında altının 3 bin TL’yi göreceğini söylemiştim ve şuan altının gramı 3 bin 15 TL. O gün söylediğimizde tüm dostlarımızın yatırımlarını buna göre yapmalarını tavsiye etmiştik. Bu tavsiyemize uyanlar kazandı, bundan sonra da kazanmaya devam edecekler. Biz altınla ilgili tavsiyelerde bulunurken kendimizi düşünerek değil, dostlarımızı düşünerek bu tavsiyelerde bulunmuştuk. 

-Altında yılsonu hedefi 3 bin 500 TL -

Bundan sonra ki süreçte belki bir tık düzeltme gelebilir. Bu düzeltmede altın 2 bin 900- 2 bin 950 bandına gelebilir. Ama bu düzeltmenin ardından altın daha yukarı çıkacaktır ve 3 bin 500’lere doğru hareketle yılsonunda bu rakamı yakalayacaktır. 

-“Tecrübelerimiz bizi yanıltmadı2 -

Altınla ilgili bu yorumları tecrübelerimize dayanarak söylüyoruz. Hiçbir TV kanalına bakmıyoruz, hiçbir yorumcunun yorumlarına bakmıyoruz. Sadece odaklı ve en güzel şekilde kendi işimize bakıyoruz. İşimizi doğru ve düzgün bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bu da bize yılların verdiği tecrübe ile akışı ve seyri görebiliyoruz.” 

Ünye Kent Haber

Yücel ARSLANTEKE 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —