Altınordu’da karın ardından temizlik seferberliği…

Altınordu Belediyesi, etkili olan kar yağışının ardından kentte temizlik, bakım ve onarım seferberliği başlattı. Bir yandan bozulan yollarda asfalt yama çalışması yapılırken, diğer yandan kaldırım ve sokaklar süpürülerek yıkanıyor

Aktüel 14.03.2025 13:10:00 680 0
Altınordu’da karın ardından temizlik seferberliği…

Altınordu Belediyesi, kent genelinde etkili olan kar yağışının temizlik, bakım ve onarım seferberliği başlattı. Şehrin dört bir yanında yoğun bir tempoyla çalışan ekipler, kış koşullarının yol açtığı olumsuzlukları gidermek için titiz bir çalışma yürütüyor. 

Kar yağışının ardından bozulan yollar, belediye ekiplerince onarılıyor. Çukurlar asfalt yama ile kapatılarak yollar daha güvenli hale getirilirken, kent merkezinde süpürme ve yıkama çalışmaları da aralıksız devam ediyor. 

Su akışının sağlıklı bir şekilde devam etmesi için mazgallarda biriken kum ve atıklar temizlenerek olası su baskınlarının önüne geçiliyor. Bahar temizliğini andıran çalışmalarla birlikte cadde ve sokaklar daha temiz bir görünüme kavuşuyor.

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, yapılan çalışmalarla ilçede kış şartlarının getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırdıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Ekiplerimiz, yollarımızın güvenliğini sağlamak için bozulan noktaları asfalt yama ile onarıyor, ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklarımızı süpürüp yıkayarak temiz bir çevre oluşturuyor. Karla mücadelede kullandığımız tuzlama çalışmaları nedeniyle tıkanan yağmur suyu mazgallarını da özenle temizleyerek, su tahliyesinin sağlıklı şekilde devam etmesini sağlıyoruz. Hemşehrilerimizin güvenliği, konforu ve huzuru için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.”

Ünye Kent / Haber Merkezi

  • Pazar 25.4 ° / 14.2 ° false
  • Pazartesi 21.3 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 13.5 ° / 4.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    10840,60%1,05
  • DOLAR

    36,60% 0,09
  • EURO

    39,72% 0,19
  • GRAM ALTIN

    3522,36% 0,13
  • Ç. ALTIN

    5671,28% 1,27

Ordu

16.03.2025

  • İMSAK 05:07
  • GÜNEŞ 06:32
  • ÖĞLE 12:42
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593