Aranan şahıslar Sakarya ve İstanbul’da yakalandı

Aranan şahıslar Sakarya ve İstanbul’da yakalandı

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Sakarya ve İstanbul’da olduğu tespit edilen ve aranan şahıslar yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Ordu Valiliği’nden yapılan yazılı basın açıklamasında, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında zanlılar yakalandı. 

-11 yıldır aranıyordu, yakalandı -

Ordu İlamat ve İnfaz Bürosunca; toplu silah ticareti veya kaçakçılığı, kültür ve tabiat varlıklarını koruma kanuna aykırılık, kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçlarından toplamda 25 yıl 2 ay hapis cezası ve 37.100 TL adli para cezası ile 11 yıldır aranan E.G.(52) yakalandı.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Sakarya ilinde olduğu tespit edilen E.G.’nin yakalanması için Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü görevlileriyle koordine kurularak 29 Eylül tarihinde yakalandı. E.G. işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.

-68 Adet arama kaydı bulunan şahıs yakalandı -

Hakkında farklı adli makamlarca; başkasına ait banka veya kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlama, sahte banka veya kredi kartı kullanmak suretiyle yarar sağlama, dolandırıcılık suçlarından 68 adet aranma kaydı bulunan ve toplamda 24 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası ile 8 yıldır aranan N.A.(46) isimli şahıs yakalandı.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince İstanbul ilinde olduğu tespit edilen şahıs için İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü görevlileriyle koordine kurularak, 30 Eylül’de yakalanan N.A. yapılan işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi. 

Ünye Kent Haber 

Bülten