Bağımsız Diyanet Sen üyeleri toplandı

Bağımsız Diyanet Sen Ünye Temsilciliği üyelerinin tanışıp kaynaşması, birlik ve beraberliğin güçlenmesi ve üyeler ile vatandaşlara daha iyi hizmet vermek adına istişare toplantısı düzenledi.

Aktüel 27.06.2024 15:19:00 807 0
Bağımsız Diyanet Sen üyeleri toplandı

Bağımsız Diyanet Sen Ünye Temsilciliği, düzenlediği kahvaltı programında üyeleri ile bir araya geldi. 

Bağımsız Diyanet Sen Ünye Temsilcisi Hüseyin Arslan’ın öncülüğünde üyelerin tanışıp kaynaşması, birlik ve beraberliğin artması adına düzenlenen programda üyeler ile vatandaşlara daha iyi hizmet vermek adına istişareler yapıldı. 

Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş, Bağımsız Diyanet-Sen Ordu Şubesi Ordu Şube Başkanı Aydeniz Korkmaz’ın Hac görevinde olmasından dolayı Başkanvekili Yunus Sakı, Altınordu İlçe Başkanı Nurullah Ateş ve Sendika İl ve ilçe yönetimnin katıldığı programda karşılıklı fikir alışverişleri yapılarak birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. 

Bağımsız Diyanet Sen 5 Nisan 2005 yılında kuruldu 

Bağımsız Diyanet Sen Ordu İl Başkanvekili Yunus Sakı programda yaptığı konuşmada şunları kaydetti; 

 “Bağımsız Diyanet Sen 5 Nisan 2005 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı’nda dördüncü sendika olarak kurulmuştur. Kurulduğumuz günden bu yana yılmadan, usanmadan ve yorulmadan, başka bir amaç ve gaye gütmeden kıymetli hocalarımızın hizmetinde gayret göstermeye çalışıyoruz. Tek dayanağımız olarak hak bize yeter diyerek hak ve doğrunun yanında, üyelerimizle beraber el ele kol kola çıkmış olduğumuz bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmamaya gayret ediyoruz. 

Bağımsız sendikacılık anlayışımızdan da asla taviz vermemeye çalışıyoruz

Kuruluş ilkelerimizden ve özellikle bağımsız sendikacılık anlayışımızdan da asla taviz vermemeye çalışıyoruz. Bunu yaparken de sorumluluk alan, sadece elini değil tüm bedenini taşın altına koyan, şikayet edilen konuları daha güçlü ses ile haykıran, haksızlığa uğrayanın yanında yer alan, yol gösteren hukuki destek veren, idare kurullarına katılarak üyelerimizin aldığı cezaları iptal ettiren idari davalar açarak haksızlıkların ortadan kalkması için tüm yasal süreçleri sonuna kadar kullanan sendika olmanın da haklı gururunu yaşıyoruz. 

Bizde gönüllülük esas

Bu alanda çok kıymetli faaliyet gösteren arkadaşlarımız ve sendikalarımız var. Amacımız kimseyi zemmetmek kimseyi ötekileştirmek ve dışlamak değil. Ama eksik bırakılan alanlarla ilgili sözü olanların da olduğu bir sendika olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bizde gönüllülük esas. Bağımsız Diyanet Sen’e üye olup olmama noktasında bütün hocalarımız tamamen vicdani özgürlüğe sahiptirler.” 

Bu programları önemsiyorum 

Programa katılan Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş konuşmasında şunları kaydetti; “

“Gönlümüz, yönümüz arkadaşlarımızın birliğinden, beraberliğinden, uhuvvetinden ve kardeşliğinden yana olmuştur. Herkes işinde başarılı olursa, bir kardeşlik ortamı olursa orada hizmet olur, bereket olur. İnsanların faydasına işler olur. Dolayısıyla bu açıdan baktığımızda  bu programları çok önemsiyorum. 

Bütün arkadaşlarımızın güzel faaliyet ve gayretleri var

Bütün arkadaşlarımızın güzel faaliyet ve gayretleri var. Bunları tek tek bir zincirin halkaları gibi birleştirdiğimizde ortaya daha güzel yekun işler çıkıyor. Bizim görev ve misyonumuzu insanlara hizmet etmek, insanların yardımında olmak. Dolayısı ile bu tür programlarda toplanıyoruz. Burada bir fikir alış verişinde bulunuyoruz. Biz daha ne yapabiliriz. Nasıl bir çalışma yapabiliriz. Ünye’mize, Ordu’muza insanlara nasıl yardımcı olabiliriz. Bu maksatla bu toplantılar yapılıyor. Bu toplantıyı düzenleyen, emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.” 

 


  • Pazar 25.8 ° / 17.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.9 ° / 17.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.3 ° / 17.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    10647,91%-0,31
  • DOLAR

    32,62% -0,25
  • EURO

    34,99% -0,54
  • GRAM ALTIN

    2450,26% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3971,42% 0,45

Ordu

30.06.2024

  • İMSAK 02:53
  • GÜNEŞ 04:53
  • ÖĞLE 12:37
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 20:12
  • YATSI 22:02
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593