Tarih: 24.06.2024 17:24

Bahçeşehir Ünye’de Yaz Okulu dolu dolu…

Facebook Twitter Linked-in

Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü’nde spor, sanat ve eğlencenin bir araya geldiği Yaz Okulu programının startı verildi.

Bu sezon kapılarını tüm öğrencilere açan Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü Yaz Okulu’nda spordan sanata, eğitici aktivitelerden su sporlarına kadar öğrencilerinin yaz boyu hem keyifli, hem de verimli vakit geçireceği programda birbirinden eğlenceli oyunlar da yer alıyor.

4-11 Yaş arasını kapsayan Yaz Okulu öğrencileri, alanlarında tecrübeli öğretmenler ile spor yapma imkanı bulurken, aynı zamanda donanımlı öğretmenler eşliğinde sanatsal ve eğitsel aktivitelerin tadını çıkarıyorlar.

2 Ay boyunca devam edecek program 1 ve 2. dönem şeklinde 24 Haziran-19 Temmuz ve 22 Temmuz - 16 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. 

Yaz Okulu programı kapsamında, yüzme, bilim atölyesi, basketbol, voleybol, bisiklet-paten kulübü, yoga, step aerobik, badminton, satranç, etüt, okçuluk, jimnastik, trekking, orff ritim, modern dans, sinema, sanat atölyesi, yaratıcı drama, chakkenge, school gardening, robotik ve kodlama, mini golf, english games, masal saati, color fest, water games, stem, akıl ve zeka oyunları, mutfak atölyesi etkinlikleri düzenlenecek. 

Ünye Kent Haber




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —