-Başarılı Müdür Ordu-Giresun’a atandı-
Ünye’deki görev süresince eğitimde fark yaratan çalışmalara imza atan Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüs Müdürü Ersin Ergen, Bahçeşehir Koleji Ordu Giresun Enver Yücel Kampüsü’nün müdürlüğüne atandı.
2021 yılında Ünye Kampüsü'nde göreve başlayan Ergen, geçen dört yıl boyunca akademik başarıların yanı sıra sosyal, sanatsal ve kültürel etkinliklerle de okulun adını sıkça duyurdu.
Eğitimde farkındalık yaratan yaklaşımıyla sadece okul camiasında değil, kent genelinde de takdir toplayan Ergen, Bahçeşehir Koleji’nin bölgedeki prestijli kampüslerinden biri olan Ordu Giresun Enver Yücel Kampüsü'ne müdür olarak görevlendirildi.
Bahçeşehir Koleji Ordu Giresun Enver Yücel Kampüsü Müdürü Ersin Ergen, duygularını şöyle ifade etti:
“Değerli BK Ünye ailemin kıymetli idari kadrosu, her sabah keyifle geldiğim bu ortamda, birlikte güldüğümüz, zorluklara göğüs gerdiğimiz, omuz omuza çalıştığımız siz değerli çalışma arkadaşlarımı tanımış olmak, bu yolculuğun en kıymetli parçasıydı. Hep birlikte çok güzel anılara şahit olduk ve sizler ailemin birer parçası oldunuz. Her zaman bireysel duygular yerine ‘BİZ’ demeyi seçtik. Şimdi güçlü bir BK Ünye varsa bu hepimizin başarısı. Hepinizin yüreğimde özel bir yeri olacak. Sizleri çok seviyorum...”
-Hale Kemahlı Ünye Kampüsü'nün Yeni Müdürü oldu-
Ergen’in yeni görevine atanmasının ardından Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü’nde de görev değişikliği yaşanacağı öğrenildi.
Okulun Ortaokul Birim Müdürü olarak görev yapan Hale Kemahlı, 1 Temmuz 2025 tarihi itibarıyla kampüs müdürü olarak göreve başlayacak.
Kemahlı, eğitimdeki başarısının yanı sıra, öğrenciler, veliler ve kurumlarla şehirde kurduğu güçlü iletişimle de dikkat çekiyor.
Haber: Ünye Kent / Haber Merkezi