Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Çayıroğlu ile birlikte Akkuş İhsan Duman Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adem Kılıç’ı ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
Ziyarette Müdür Kılıç ile görüşen Başkan Demirci, merkezde eğitim gören öğrencilerle de sohbet etti. Öğrencilerin taleplerini dinleyen Demirci, eğitim faaliyetlerine verilen önemin ilçenin gelişimi açısından değerli olduğunu vurguladı.
Başkan Demirci, “Müdürümüze misafirperverliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Akkuş ilçemizde eğitim alanında belediye olarak desteklerimizi sürdürmeyi, ilçemizi her anlamda daha da geliştirmek için çalışmalarımızı hızlandırmayı amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Ünye Kent / Yücel Arslanteke
14155,46%0,76
42,69% 0,23
50,15% 0,06
5897,70% 0,71
9533,17% 2,62
Ordu
14.12.2025