Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) altyapı yapım işi ihalesinin 24 Temmuz 2025 tarihinde saat 10.00’da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında yapılacağını açıkladı.
Başkan Karlıbel, yaptığı yazılı açıklamada, ihaleye ilişkin detayları kamuoyuyla paylaşarak, şunları ifade etti:
“2’nci Organize Sanayi Bölgesi altyapı ihalesi, 24 Temmuz 2025 tarihinde saat 10.00’da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında yapılacağı tarafımıza bildirildi. İhale şartları, 4 Temmuz 2025 tarihi itibarıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının resmi internet sitesinde, Resmi Gazete’de ve yerel basında ilan edilecek. İhaleye, 2’nci Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyetinden iki üyemiz katılım sağlayacaktır.”
Sürece uzun süredir yoğun çaba ve hassasiyetle yaklaştıklarını vurgulayan Karlıbel, ihalenin tarihinin netleşmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirtti.
Açıklamasında emeği geçenlere teşekkür eden Karlıbel, “Uzun süredir ihtimamla çalıştığımız Ordu 2’nci Sanayi Bölgesi altyapı yapım işi ihalesinin gününü almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu süreçte en büyük desteği gördüğümüz Ordu Valimiz Sayın Muammer Erol’a ve Ordu Milletvekilimiz Sayın Mahmut Özer’e teşekkür ederiz.” dedi.
Ordu’da sanayi altyapısının güçlendirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirilen ihalenin, bölge ekonomisine katkı sunması bekleniyor.
Ünye Kent / Haber Merkezi
10358,46%0,26
40,15% 0,22
47,03% 0,08
4336,36% 1,24
6897,23% 0,94
Ordu
12.07.2025