Başkan Kibar’dan itfaiyecilere kutlama…

Başkan Kibar’dan itfaiyecilere kutlama…

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 25 Eylül – 1 Ekim İtfaiye Haftası vesilesiyle itfaiye personeliyle sohbet ederek onların fedakârlık dolu çalışmalarını tebrik etti ve İtfaiye Haftası'nı kutladı.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası kapsamında, Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa Grup Amirliği'ni ziyaret etti.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası vesilesiyle Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa Grup Amirliği'ni ziyaret etti. Başkan Kibar, itfaiye personeliyle sohbet ederek onların fedakârlık dolu çalışmalarını tebrik etti ve İtfaiye Haftası'nı kutladı.

Fedakârlığınız takdire şayandır

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Kibar, itfaiyecilerin görevlerinin son derece zor ve riskli olduğunu vurgulayarak, "Yangın, sel, deprem ve kazalar gibi birçok felakette, itfaiyecilerimiz hayatlarını riske atarak görev yapıyorlar. Toplumun güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden özveriyle çalışıyorlar. Bu fedakârlıklarından dolayı onlara minnettarız" dedi.

"Tüm itfaiyecilerimizin haftasını kutluyorum"

Başkan Kibar, "Rabbim tüm afetlerden bizleri korusun, itfaiyecilerimize güç ve kuvvet versin. Bir kez daha tüm itfaiyecilerimizin İtfaiyeciler Haftası’nı kutluyor, kendilerine kazasız ve başarılı görevler diliyorum" dedi.

İtfaiyecilerden teşekkür

Ziyaretten memnuniyet duyan itfaiye personeli, Başkan Kibar’a nazik ziyareti ve iyi dilekleri için teşekkür ederek, Fatsa Belediyesi'nin desteklerini her zaman yanlarında hissettiklerini ifade ettiler. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.