-Sosyal yaşam alanlarında inceleme-
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Kadın Kolları Başkanı Yeliz Ürer Araz, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Akbaş ve Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilçede yapımı devam eden ve tamamlanmak üzere olan sosyal projelerde incelemelerde bulundu.
Başkan Tavlı ve beraberindeki heyet sırasıyla Yeni Kadınlar Plajı Açık Yüzme Havuzu, Batıpark Millet Bahçesi, Aquapark ve Gölevi Kafe Restoran’da yürütülen çalışmaları yerinde değerlendirdi.
Ziyaretler sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Tavlı, halkın görüş ve taleplerini dinledi.
- “Sadece yatırım değil, bir sevdanın yansıması”-
İncelemelerin ardından değerlendirmede bulunan Başkan Hüseyin Tavlı, Ünye’nin sosyal yaşamına değer katacak projeleri sadece birer yatırım olarak değil, kent halkına duyulan sevdanın bir eseri olarak gördüklerini vurguladı.
Başkan Tavlı, “Birlikte yaşanacak anılar, paylaşılacak mekanlar ve geleceğe bırakılacak izler inşa ediyoruz. Kentimizin sosyal yaşamını renklendiren her proje, bu toprağın insanına duyduğumuz sevdanın bir yansımasıdır” ifadelerini kullandı.
-“Geleceğin Ünye’si değerler üzerine yükselecek”-
Tavlı, açıklamasında “Daha yaşanabilir bir Ünye için el birliğiyle, gönül birliğiyle çalışıyoruz. Çünkü biz inanıyoruz ki; geleceğin Ünye’si, bugünden sahip çıktığımız değerler üzerine yükselecek” dedi.
Yapılan incelemeler sırasında özellikle kadınlar, gençler ve çocuklara hitap eden sosyal yaşam alanlarının artırılmasının önemine değinilirken, projelerin tamamlanmasıyla birlikte Ünye’nin Karadeniz Bölgesi’nde örnek gösterilecek şehirlerden biri haline geleceği ifade edildi.
Ünye Kent / Ömer Güney
9366,32%0,70
39,88% 0,29
46,76% 0,15
4207,97% -1,12
6749,50% -0,91
Ordu
27.06.2025