Başkan Tavlı ve İstanbul Ünyeliler Federasyonu, “Gönül Sofrası”nda hemşerileriyle buluştu…

Ünye Belediyesi “Gönül Sofrası” iftar programında, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile İstanbul Ünyeliler Federasyonu Başkanı Cengiz Keskin vatandaşlarla aynı sofrada buluştu.

Aktüel 23.02.2026 16:55:00 146 0
Başkan Tavlı ve İstanbul Ünyeliler Federasyonu, “Gönül Sofrası”nda hemşerileriyle buluştu…

Ünye Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla Ünye Adnan Menderes Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda düzenlediği “Gönül Sofrası” iftar programında oruçlar açılıyor, dualar yapılıyor.

İftar programına Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile İstanbul Ünyeliler Federasyonu Başkanı Cengiz Keskin ve federasyon yönetim kurulu üyeleri de katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. 

İstanbul Ünyeliler Federasyonu Başkanı Cengiz Keskin, iftar sofrasında hemşehrileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyet ifade ederek, şunları söyledi:

“Ünye’de Ramazan ayının manevi atmosferini hemşerilerimizle birlikte aynı sofrada paylaşmak bizler için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı oldu. Ünye Belediyesi’nin hayata geçirdiği Gönül Sofrası programı, birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden biridir. Gurbette yaşayan Ünyeliler olarak memleketimizle gönül bağımız her zaman güçlü; bugün burada bu sıcaklığı bir kez daha hissettik. Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen başta Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tavlı olmak üzere herkese teşekkür ediyor, Ramazan ayının tüm İslam âlemine sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.” 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da, “Bu akşam iftarımızı Gönül Soframızda, kıymetli misafirlerimiz İstanbul Ünyeliler Federasyonu Başkanı Cengiz Keskin, yönetim kurulu üyeleri ve hemşehrilerimizle birlikte yapmanın mutluluğunu yaşadık. Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, dayanışma ve kardeşlik duygularımızı güçlendiren bu güzel akşamda aynı sofrayı paylaşmanın bereketini hissettik. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin, birlik ve muhabbetimizi artırsın.” dedi.

Ramazan ayı boyunca devam edecek “Gönül Sofrası” programıyla her gün yaklaşık 2 bin kişinin aynı sofrada buluşturulacağı bildirildi.

Ünye Kent / Yücel Arslanteke 

  • Pazartesi 6.5 ° / 6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 10 ° / 3.4 ° false
  • Çarşamba 9.5 ° / 5.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    17053,42%1,30
  • DOLAR

    43,84% 0,02
  • EURO

    51,68% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7257,14% 1,04
  • Ç. ALTIN

    11865,63% 0,21

Ordu

23.02.2026

  • İMSAK 05:41
  • GÜNEŞ 07:05
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 15:48
  • AKŞAM 18:19
  • YATSI 19:38
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593