Başkan Titiz: Şehrimiz de kazanacak, ülkemizde kazanacak!

Başkan Titiz: Şehrimiz de kazanacak, ülkemizde kazanacak!

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz, Ünye KENT ziyaretinde Genel Başkan Musavat Dervişoğlu ile birlikte partinin yenilenip daha da güçlendiğini vurgulayarak, “İYİ’lik hareketi yerelden genele güçlü bir şekilde yayılacak” dedi.

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz, Ünye KENT Gazetesi ziyaretinde Genel Başkanları Musavat Dervişoğlu ile birlikte partinin yenilenip daha da güçlendiğini vurgulayarak, “İYİ’lik hareketi yerelden genele güçlü bir şekilde yayılacak” dedi. 

“Hepimizin ortak noktası doğru hizmet. Tek olan bu doğruda her kesim birliktelik sağladığı takdirde şehrimizde kazanır, ülkemiz de kazanır” mesajı veren Titiz, Ordu İl Teşkilatı’yla birlikte ilde başlayan güçlenme hareketinin tüm teşkilatlarla birlikte hızlanacağını vurguladı. 

Titiz, doğru zamanda doğru muhalefet yapacaklarını, yapılan hizmeti de takdir edeceklerini ve farklı bir muhalefet anlayışıyla yol alacaklarını ifade ederek, “İYİ’ye iyi diyen bir anlayışla ilerleyeceğiz. Buna ülkenin ihtiyacı var” vurgusu yaptı. 

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz, İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Belediye Meclis Üyesi Servet Zeren, İl Yönetimi Teşkilat Başkanı Halil Öz,  İl Başkanı Baş Danışmanı Berkay Torunoğlu, İl Yönetimi Medya Başkanı Mustafa Kemal Kaymak,  İl Yönetim Kurulu Üyesi Habil Günindi’yle birlikte Ünye Büyük Camii pasajında bulunan Ünye KENT Gazetesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette İYİ Parti heyetini Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı, Ünye KENT ve Şirin Ünye Gazetesi ile Şahane Radyo İmtiyaz Sahibi Ali Öztürk, Ünye Kent Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hacer Öztürk ve Ünye Kent Gazetesi Haber Müdürü Yücel Arslanteke birlikte ağırladı. 

Başkan Fatih Titiz, Ünye’nin tek günlük gazetesi olarak 15 yıldır yayın hayatını sürdüren Ünye KENT Gazetesi’ne ve Ünye’ye yeni ses getiren Şahane Radyo’ya başarılar dileyerek, Gazeteci Ali Öztürk ve ekibini tebrik etti.

Kısa bir süre önce İYİ Parti Ordu İl Başkanlığına görevlendirilen Fatih Titiz, teşkilat olarak ilk ziyareti Ünye’ye yaptıklarını, basınla tanışmak için de ilk ilçe ziyaretini Ünye’ye gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Ünye’nin siyaset başta olmak üzere her alanda Ordu genelinde etkili ve önemli bir ilçe olduğunu ifade eden Başkan Titiz, “Ünye’nin önemini farkındayız. Biz sadece Ordu’yu Altınordu’dan ibaret değil, Ünye ve Fatsa’dan ibaret değil, tüm ilçeleriyle bir bütün olarak düşünerek kucaklayacağız. İlçe Teşkilatlarımızla, mahalle koordinasyonlarımızla bir kılcal damarın ulaşacağı her noktaya ulaşır gibi Ordu’yu bir bütün olarak ele alıp, birlikte güçlü bir şekilde hareket edeceğiz.” dedi. 

Başkan Fatih Titiz, doğru zamanda doğru şekilde muhalefet etmenin önemli olduğunu, yapılan hizmeti de takdir edeceklerini ve farklı bir muhalefet anlayışıyla yol alacaklarını, bunu da İYİ Parti’nin yapacağını vurgulayarak, “İYİ’ye iyi diyen bir anlayışla ilerleyeceğiz. Buna ülkenin ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Başkan Titiz, ziyarette şu açıklamayı kaydetti:

“Doğru zamanda doğru şekilde muhalefet ederek ilimizin ve ülkemizin geleceği adına omuz omuza vererek, hep birlikte azim ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.  Birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, İYİ Parti bayrağını en yüksek zirvelere taşıyacağız.  Aydınlık yarınlara olan inancımızla, her zorluğu aşacağımıza olan güvenimiz tamdır. Ünye’mizin ve Ordu’muzun güzel insanlarıyla birlikte güçlenerek, yolumuza emin adımlarla yürüyeceğiz. Ordulu Genel Başkanımız Musavat Dervişoğlu'na bizlere olan güveni ve destekleri için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İYİ Parti'de devraldığımız bayrağı, yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte en yükseğe çıkarmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Hedefimiz, yerelde ve genel siyasette iktidar olmaktır. Allah bizleri mahcup etmesin." 

Genel Başkanları Musavat Dervişoğlu ile birlikte partinin yenilenip daha da güçlendiğini vurgulayan Titiz, “Ordu, bu dönem daha da dinamik, daha da güçlü olacak. İYİ’lik hareketi yerelden genele güçlü bir şekilde yayılacak. Hepimizin ortak noktası doğru hizmet. Tek olan bu doğruda her kesim birliktelik sağladığı takdirde şehrimizde kazanır, ülkemiz de kazanır.” dedi. 

Ünye KENT ve Şirin Ünye Gazetesi ile Şahane Radyo İmtiyaz Sahibi Ali Öztürk, nazik ziyaretleri için İl Başkanı Fatih Titiz ve ekibine teşekkür ederek, Ünye ve Ordu ortak paydasında yapılacak çalışmalar için başarı diledi.

Ziyaretin ardından İYİ Parti heyeti Ünye Kent Gazetesi çalışma ofisini gezerek, gazete ekibiyle tanıştı, çalışmalarında kolaylık dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ünye Kent / Yücel ARSLANTEKE