Bayramca’ya Doğalgaz Bölge Dağıtım istasyonu kurulacak

Bayramca’ya Doğalgaz Bölge Dağıtım istasyonu kurulacak

İpekyolu Mahallesinin bir kısmı ve Karşıyaka Mahallesinde eksik olan doğalgaz hatlarının şebekelerinin beslenebilmesi için Bayramca Mahallesi’ne Doğalgaz Bölge Dağıtım İstasyonu kurulacak.

Ünye Belediyesi eylül ayı olağan meclis toplantısı 3 Eylül 2024 Salı günü Belediye Meclis Salonu’nda Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı başkanlığında yapıldı. 

Toplantıda görüşülen 10 gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi.

Görüşülen maddeler arasında Bayramca Mahallesi’ne Doğalgaz Bölge Dağıtım İstasyonu kurulumu da yer aldı. Bayramca Mahallesi 1126 numaralı imar adasının bitişiğinde yer alan park alanı arazi kullanım kararlı alanda 4*4 metre ebatlarında Doğalgaz Bölge Dağıtım İstasyonu yapılması amacıyla Doğalgaz İletim/Dağıtım Tesis Alanı olarak uygulama imar planı değişikliğine ilişkin İmar Komisyon Raporu görüşülerek, kabul edildi.

Konuya ilişkin Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, şu açıklamayı yaptı:

“Özellikle İpekyolu Mahallemizin bir kısmında, yine Karşıyaka Mahallemizde eksik olan doğalgaz hatlarının şebekelerinin beslenebilmesi için burada bir bölge istasyonuna ihtiyaç vardı. Bu bölge istasyonunun oluşturulabilmesi için bizden talep ettikleri yerin onlara temin edilmesi noktasında İmar Komisyonumuzun bir çalışması oldu ve oy birliği ile uygun bulmuşlar.” 

Ünye Kent Haber

Ömer Güney