“Biz bu takımı şampiyon yapacağız”

“Biz bu takımı şampiyon yapacağız”

Ünye 1957 Spor’un yönetimi, teknik ekip ve futbolcularıyla 3. Lig için yeni sezona dolu dizgin hazır olduğunu vurgulayan Kulüp Başkanı İhsan Türk, “Biz bu takımı şampiyon yapacağız” dedi.

Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı İhsan Türk, Ünye Kent Gazetesi’ne özel yapıtğı açıklamada, takımın güzel bir kamp sezonu geçirdiğini, iyi bir teknik direktörle anlaştıklarını, yönetim teknik ekip ve futbolcu kadrosuyla güçlü bir ekibi olduğunu söyledi. 

Ünye 1957 Spor’un, 3. Lig için yeni sezona dolu dizgin hazır olduğunu vurgulayan Başkan İhsan Türk, “Biz bu takımı şampiyon yapacağız” mesajı verdi.

-“Ekimize güveniyoruz, şampiyonluk hedefi ile yolumuza devam ediyoruz”- 

Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı İhsan Türk, şu açıklamayı yaptı:

“Göreve geldiğimiz günden itibaren eksik oyuncularımız vardı, onları tamamladık. Bir eksiğimiz kalmadı. Güzel bir kamp dönemi geçirdik. 

Güzel bir hoca getirdik takımıza. Futbolcularımızda gayet iyi, kaliteli futbolcular. Yönetim, teknik ekip ve futbolcularımızda şuanda herhangi bir sıkıntı görünmüyor. 

Ünye 1957 Spor 3. Lig için yeni sezona dolu dizgin bir şekilde hazır

Hedefimizde bir değişiklik yok. Şampiyonluk parolası ile devam ediyoruz. İnşallah 3. Lige çıkmayı planlıyoruz. Ünye 1957 Spor 3. Lig için yeni sezona dolu dizgin bir şekilde hazır. 

Taraftarlardan isteğimiz, ilk hafta maçımızı 7 Ekim 2024 tarihinde deplasmanda olacak. İkinci hafta karşılaşmasını evimizde oynayacağız. Taraftarlardan çağrımız, bizi canı gönülden desteklesinler. Yanımızda olsunlar. Tribünler dolsun. Gerisi bize bıraksınlar. İnşallah biz bu takımı çıkartacağız. 

Daha büyük hedeflerimiz var. Daha onu konuşmak için çok erken olur ama bundan sonra ki süreçte 4-5 hafta geçtiğinde onları da kamuoyu ile paylaşacağız. 

-“Dezavantajımızı avantaja çevireceğiz” 

Bu yıl oynayacağımız guruptaki takımların Kars, Ardahan gibi soğuk iklime sahip yerler olsa da biz bunu avantaja çevireceğiz. Biz de Karadeniz olarak anlık değişebilen bir iklime sahibiz. 1 saat önce güneş var, bir saat sonra yağmur fırtına. Dolayısı ile bizim için soğuk iklimdeki takımlarla karşılaşmamız çok önemli değil. Bunun hazırlığını şu şekilde yapacağız, takımımızı bu tür karşılaşmalarda birkaç gün önce göndereceğiz ki takım o bölgenin hava şartlarına sağlasın. Yani oyuncularımızı günü birlik götürmeyeceğiz. Özellikle Kars karşılaşmamız kışa denk gelirse Kars’a 2-3 gün önce göndereceğiz. 

“Biz bu takımı şampiyon yapacağız”-

Ünye 1957 Spor 3. Lig için doludizgin sahaya inmeye hazır. Biz bu takımı şampiyon yapacağız. İnşallah önümüzdeki süreçte daha güzel şeyler olacak.”

Ünye Kent Haber

Yücel ARSLANTEKE