Önceki dönem Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, Fatsa ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Bolaman Mahallesi sakinlerinin uzun süredir beklediği doğal gaz çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Özer, Bolaman Mahallesi’nde doğal gaz altyapı çalışmalarının bu yıl içerisinde başlayacağını belirterek sürecin yakından takip edildiğini ifade etti.
Mahalle halkının yıllardır dile getirdiği talebin karşılık bulduğunu vurgulayan Özer, yatırımın tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki yaşam kalitesinin önemli ölçüde artacağını söyledi.
Doğal gazın hem ekonomik, hem de çevresel açıdan önemli bir kazanım olduğuna dikkat çeken Özer, “Bolaman Mahallemizde doğal gaz altyapı çalışmalarını bu yıl başlatıyoruz. Hemşehrilerimizin talebini ilgili kurumlarımızla istişare ederek planlama sürecini tamamladık. Çalışmalar belirlenen takvim doğrultusunda hayata geçirilecek.” dedi.
Altyapı çalışmalarının başlamasıyla birlikte mahallede konut ve iş yerlerinin kademeli olarak doğal gaza kavuşturulmasının hedeflendiğini kaydeden Özer, yatırımın bölgenin gelişimine de katkı sağlayacağını belirtti.
Bolaman Mahallesi sakinleri ise doğal gaz yatırımının hayata geçirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.
Ünye Kent / Haber Merkezi
16949,56%-0,39
43,85% 0,05
51,69% -0,04
7301,50% -1,06
11883,52% 0,00
Ordu
24.02.2026