Bölge’de dekorasyonun adresi; M&M Yapı Dekorasyon

İşletmeciliğini Mimar Mine Duman ve Müteahhit Mustafa Duman’ın yaptığı M&M Yapı Dekorasyon düzenlenen görkemli açılış töreniyle Ünye Devlet Sahil Yolu Ayanikola mevkiinde açıldı.

Magazin 23.11.2024 15:26:00 2240 0
Bölge’de dekorasyonun adresi;  M&M Yapı Dekorasyon

Her zevke hitap eden, ev ve iş yeri aksesuarından dekoratif ürünlere birçok seçeneğin olduğu bölgenin iddialı adresi M&M Yapı Dekorasyon meraklılarını bekliyor. 

Aynı zamanda Ünye’de müteahhitlik alanında yaptıkları projelerle dikkat çeken Mimar Mine Duman ve Müteahhit Mustafa Duman, mimarlık ve müteahhitlik işlerinin merkez ofisi olarak artık burada hizmet veriyor… 

İşletmeciliğini Ünyeli Mimar Mine Duman ve eşi müteahhit Mustafa Duman’ın yaptığı M&M Yapı Dekorasyon düzenlenen törenle Ünye Devlet Sahil Yolu Ayanikola mevkiindeki açıldı.

Siyasetten iş dünyasına, bürokrasiden sivil toplum kuruluşlarına Ordu’yu buluşturan açılış töreninde Duman ailesinin eş dost ve yakınları, Mine ve Mustafa Duman çiftinin günlerine eşlik etti. 

-Mimar Mine Duman: Bir hayalim vardı, onu gerçekleştirdim -

Açılış töreninde konuşan Mimar Mine Duman, bir hayalini gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Ünye’de böyle bir şey yapmak istiyordum. Ünye bir ilçe ama çok daha büyüyebilecek bir potansiyele sahip. Bizde her şeyin en iyisini hak ettiğimizi düşünüyorum. Ünye’mizde de böyle bir yer olmalıydı. Bu farkındalıkla burayı hayata geçirdim.”  dedi. 

-Milletvekili Şanlıtürk: Böyle bir mimarlık ofisinde Ünye için güzel projeler çizilmesini diliyorum -

Açılışa katılan MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ünye’de güzel bir mimarlık ofisinin açılışını yapmaktan ve hemşehrileriyle bu açılışta buluşmaktan onur duyduğunu ifade etti.

Milletvekili Şanlıtürk, “Allah hayırlı uğurlu ve bereketli etsin. Ünye’miz güzel. Böyle bir mimarlık ofisinde Ünye için güzel projeler çizilmesini diliyorum. Bu ofisin açılmasını değerli buluyoruz. Ama bunun öncesinde hem Mine hanımın, hem Mustafa beyin Ünye’mize güzel hizmetleri var.  Allah hayırlı uğurlu etsin.” diyerek Duman çiftini tebrik etti. 

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini Mimar Mine Duman ve eşi Müteahhit Mustafa Duman protokol üyeleriyle birlikte kesti. 

Kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri işletmeyi gezerek ürünleri inceleyip Duman çiftinden bilgi aldı. 

Açılışa MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel, MHP Ordu il Başkanı Mehmet Özçelik, AK Parti Ünye ilçe Başkanın Hasan Fahri Alparslan, MHP Ünye ilçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, İYİ Parti Ünye ilçe Başkanı Servet Zeren, ÜTSO Başkanı İrfan Akar, FATSO Başkanı Tayfun Karataş, Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk, Ünye Radyo Yayıncıları Derneği Başkanı Hakan Korkmaz, çevre ilçe siyasi parti ilçe başkanları, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. 

Mimar Mine Duman ve Müteahhit Mustafa Duman hayallerini gerçekleştirdikleri M&M Yapı Dekorasyon’un açılışına katılarak kendilerini onurlandıran, bu mutlu günlerinde yanlarında olan, çiçek gönderen, gelemeyip telefonla arayarak tebrik eden, sosyal medya mesajlarıyla kutlayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. 

Ünye Kent / Yücel Arslanteke 

  • Çarşamba 19.4 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10.5 ° / 7.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 12.7 ° / 7.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9659,48%0,49
  • DOLAR

    37,87% -0,12
  • EURO

    40,86% -0,09
  • GRAM ALTIN

    3785,11% -0,68
  • Ç. ALTIN

    6070,97% 0,00

Ordu

02.04.2025

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:03
  • ÖĞLE 12:37
  • İKİNDİ 16:11
  • AKŞAM 19:01
  • YATSI 20:23
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593