Tarih: 19.09.2024 17:29

Büyükşehirden üniversiteli gençlere destek

Facebook Twitter Linked-in

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde Ordu’da kurulan Sosyal Market ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yanı sıra öğrencilere de her türlü gereksinimlerinin rahatlıkla karşılama imkânı sunuluyor. 

2022 yılında başlatılan öğrenci dostu proje ile Sosyal Market’ten yararlanmaya hak kazanan öğrencilerin maddi yükleri hafifletilerek, rahat bir eğitim hayatı sürdürmeleri sağlanıyor. Bu projeden yararlanan üniversite öğrencileri verilen puanlı kartlar ile A’dan Z’ye her türlü ihtiyaçlarını dilediği gibi Sosyal Market’ten karşılıyor. 

Sosyal Market’e gelerek veya Altınordu ilçesi sınırları dışında bulunan öğrenciler için mobil uygulama ile alışveriş yapabilme imkânı sunulan projede öğrencilere ücretsiz hizmet veriliyor.

İlgi gören bu proje için yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte başvurular başladı. 

Projeden yararlanmak isteyen öğrenciler Ordu’da yaşadığına dair ikametgâh kaydı, devlet veya özel yurt haricinde evde kaldığını gösterir belge, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünden geri ödemesiz burs aldığını gösterir belge ile başvuru yapabiliyor. 

www.ordu.bel.tr adresinden online yapılan başvurularda başvurusu olumlu bulunan öğrencilerin kartları 15 gün içerisinde Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığınca teslim ediliyor.

Ünye Kent Haber

Bülten 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —