Cavit Arslan ameliyat oldu

Cavit Arslan ameliyat oldu

Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı ve Taekwondo Milli Antrenörü Cavit Arslan, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçirdiği başarılı operasyonla kalçasına platin takıldı.

Kireçlenmeden dolayı bir süredir yürümesinde aksama yaşayan Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı ve Taekwondo Milli Antrenörü Cavit Arslan, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde operasyon geçirdi.
Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Ünyeli Prof. Dr. Alper Çıraklı tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonda Arslan’ın kalçasına platin takıldı.
Cavit Arslan’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yataklı tedavisinin devam ettiği, ancak kısa sürede taburcu edileceği öğrenildi.
Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı ve Taekwondo Milli Antrenörü Cavit Arslan, ” yakın ilgi ve alakası ve başarılı operasyonundan dolayı Ünyeli hemşerimiz Prof. Dr. Alper Çıraklı’ya en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Ayrıca bu süreçte beni yalnız bırakmayan ailem, yakınlarım, tüm spor camiası ve arkadaş ve dostlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.



Sağlık

Sağlık Haberleri