Çaybaşı Belediyesi ve Ünye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, kamuya yararlı işlerde hükümlülerin görev almasını öngören bir protokol imzaladı. Protokolle hem kamu hizmetleri desteklenecek, hem de hükümlülerin topluma kazandırılması hedefleniyor.
Çaybaşı Belediye Başkanı Mesut Karayiğit ve Ünye Denetimli Serbestlik Müdürü Serdar Erdoğan tarafından imzalanan protokol, Çaybaşı ilçesinde kamu hizmetlerine katkı sunacak yeni bir dönemin kapılarını araladı. Hükümlüler, denetimli serbestlik esasları çerçevesinde belirlenen işlerde görev alacak.
Karayiğit: “Toplumsal faydayı önemsiyoruz”
İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Karayiğit, “Toplumsal faydanın artırılmasını amaçlayan bu protokolün şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Ünye Kent / Yücel Arslanteke
9453,36%-0,23
39,33% 0,44
44,88% -0,08
4263,63% 0,40
6744,07% 0,00
Ordu
06.06.2025