Cihan Başoğlu, Trabzon İmperial Hastanesi Genel Müdürü oldu

Cihan Başoğlu, Trabzon İmperial Hastanesi Genel Müdürü oldu

14 Yıl sağlık sektöründe hastanelerde idari müdürlük yapan Ünyeli Cihan Başoğlu, Trabzon İmperial Hastanesi Genel Müdürü oldu.

Ünye ve Samsun’da 14 yıl sağlık sektöründe hastanelerde İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Kurumsal Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürlüğü, Genel Müdür Yardımcılığı gibi idari birimlerinde üst düzey görev alan Cihan Başoğlu, son olarak Trabzon İmperial Hastanesi Genel Müdürü oldu.

 Başoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni görevine ilişkin şunları paylaştı:

“Değerli dostlarım, yaklaşık 14 yıllık sağlık sektöründe birçok görevlerde yer aldım. İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Kurumsal Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürlüğü, Genel Müdür Yardımcılığı derken, şimdi çok kıymetli Trabzon İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu’nun tensipleri ile Trabzon İmperial Hastanesi Genel Müdürü olarak göreve başladım. Çıktığımız bu yolda da Allah bizleri mahcup etmesin. Tüm sevenlerimin iyi dilekleri ve hayır duaları ile bu görevi de başarı ile ifa edeceğime inancım sonsuz. Her zaman yanımda olan aileme ve tüm dostlarıma şimdiden teşekkür ediyorum. Sağlıklı günlerde görüşmek dileği ile.”

Ünye Kent / Yücel ARSLANTEKE