Çınar'dan adı gibi anlamlı hediye

Çınar

Oğullarının 1. yaşını kutlayan çevre ve doğa dostu Hatice Çiloğlu Saka ve Doğukan Saka çifti, çocuklarının yeni yaşının anlamlı olması ve doğaya yeni bir güzellik katmak adına geri dönüştürülmüş kağıtlardan üretilen tohumları hed

Diyetisyen ve Gastrnom Hatice Çiloğlu Saka ve esnaf Doğukan Saka, 1 yaşına giren oğulları Çınar'ın yeni yaşını Halil Efendi Sosyal Tesislerinde düzenledileri doğum günüyle kutladılar. 

Çiloğlu Unlu Mamülleri sahipleri Nuriye ve Burhan Çiloğlu ile Meryem ve Recai Saka'nın torunları Çınar, 1. yaşını ailesi, sevdikleri, dost ve akrabalarıyla mutluluk içinde kutladı. 

Hatice ve Doğukan Saka, "Geri dönüştürülmüş kağıtlardan üretilen gizemli tohumun içerisinde karışık çiçek tohumları var. Bu tohumu suyla ıslatıp hafifce saksılara gömdükten sonra bol ışılkı bir yerde sürekli olarak nemli tutarak çeşit çeşit çiçekler oluyor. Doğa ve çevre dostu olarak misafirlerimize anlamlı bir hediye vermek, hayatlarını çiçeklendirmek için böyle bir hediye düşündük. Bu mutlu günümüzde yanımızda oldukları için de herkese teşekkür ederiz."dediler. 

Ünye Kent Haber