Endüstri Meslek’e “Sosyal-Sportif Etkinlik Salonu” açıldı

Endüstri Meslek’e “Sosyal-Sportif Etkinlik Salonu” açıldı

Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyonunda “Sosyal-Sportif Etkinlik Salonunu” hizmete açıldı.

Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyonunda kalan öğrencilerin sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler gerçekleştireceği “Sosyal-Sportif Etkinlik Salonunu” hizmete açıldı. 

Açılış, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve Şube Müdürü Bahri Aslışen ile Okul Müdür Vekili Cuma Gündüz, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti. 

Bu kapsamda pansiyon etkinlik salonunda öğrencilere yönelik “Enstrüman kursu, Halk Oyunları Kursu verilirken aynı zamanda çeşitli spor aletleri ile sportif faaliyetler yapma imkanı da sunuldu. 

Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden yapılan açıklamada; “Öğrencilerimizde güven ve sorumluluk duygusunu geliştirmeye, yeni ilgi alanlarının oluşmasına ve yaşam becerileri kazanmalarına yönelik faaliyetlere imkan sunacak salonumuzun hazırlanmasında emeği geçenlere ve desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özgür Tokgöz’e teşekkür ediyoruz.” denildi.

Ünye Kent / Yücel ARSLANTEKE