Engelliler sorunlarını Emniyet Müdürü Sarısoy’a aktardı…

Engelliler sorunlarını Emniyet Müdürü Sarısoy’a aktardı…

Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi’nde katıldığı programda kapısının her daim engellilere açık olduğunu, söyledi.

Ünye’deki engellilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Sarısoy, kurum olarak çözülebileceklere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Ünye Şubesi, Ünye’deki engelli bireyleri daha bilgili ve donanımlı, sosyal hayatta daha başarılı olmaları amacıyla her hafta alanında uzman bir ismi konuk ettiği seminerlerinin üçüncü hafta konuğu Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy oldu. 

TSD Ünye Şubesi binasında düzenlenen üçüncü seminerde açılış konuşması yapan TSD Ünye Şube Başkanı Ömer Çıraklı, “Eğitim seminerlerimizde Ünye’yi yöneten idari ve mülki amirler ile alanında uzman kişileri konuk etmeye devam edeceğiz.” dedi.

-Komiser Ahmet Fidancı rahmetle anıldı -

Çıraklı, Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görevliyken yakalandığı hastalık nedeniyle hayatını kaybeden Komiser Ahmet Fidancı’ya Allah’tan rahmet dileyip, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy nezdinde tüm emniyet teşkilatına baş ağlığı diledi.  

Programda bazı engelli vatandaşlar söz alarak Ahmet Komiseri yakından tanıdıklarını, mütevaziliği, yardımsever kimliği, çalışkanlığı ile örnek bir devlet görevlisi ve vatandaş olduğunu ifade ederek, Ahmet Komiser’i rahmet ve minnetle andı. 

Çıraklı ayrıca, rahatsızlığı dolayısıyla ameliyat olan, ardından boğulma tehlikesi geçiren Emniyet Müdürü Celal Sarısoy’a geçmiş olsun dileklerini iletti. 

-Engellilerin emniyet açısından yaşadığı sorunlar ve çözüm yolları değerlendirildi -

Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy’un konuk olduğu programda engellilerin emniyet açısından yaşadığı sorunlar ve çözüm yolları değerlendirildi. 

Sarısoy, Ünye’deki engellilerin sorunlarını dinleyip, kurum olarak çözülebileceklere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ve makam kapısının engelli bireylere her daim açık olduğunu vurgulayan Emniyet Müdürü Sarısoy, toplumun huzur ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışma ve mücadelelerinin devam edeceğinin altını çizdi.

Karşılıklı soru cevap ve sohbetin ardından program sona erdi. 

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Ünye Şubesi, önceki programlarda Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Coşkun ve Avukat Veysel İlhan’ı konuk almıştı. 

Ünye Kent / Yücel ARSLANTEKE