Fatsa ve Ünye’ye yeni Adalet Sarayları için geri sayım başladı
AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Fatsa ve Ünye’de yapılacak yeni Adalet Sarayları için yer tahsisinin tamamlandığını açıkladı.
Proje çalışmalarının başladığını belirten Özer, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Yer sorunu çözüldü, projeler başlıyor
AK Parti Ordu Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Fatsa ve Ünye ilçelerinde uzun süredir gündemde olan yeni Adalet Sarayı projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Özer, her iki ilçede de Adalet Sarayları için yer tahsisi sorununun çözüldüğünü ve proje çalışmalarının başladığını duyurdu.
-Fatsa Adalet Sarayı Dolunay Mahallesi’ne yapılacak-
Milletvekili Özer, Fatsa’da yapılacak yeni Adalet Sarayı’nın yerinin netleştiğini belirterek, “Fatsa Adalet Sarayı, ilçemizin Dolunay Mahallesi’nde yer alan 24 dönümlük araziye yapılacaktır. Proje çalışmaları başlatılmıştır” dedi.
-Ünye Adalet Sarayı otogar karşısındaki 10 dönümlük alanda yükselecek-
Ünye için de önemli bir gelişmeyi paylaşan Özer, “Ünye Adalet Sarayı için de ilçe otogarının karşısında yer alan 10 dönümlük arazi kullanılacaktır. Yer problemi tamamen çözülmüştür ve proje süreci başlamıştır” ifadelerini kullandı.
-Adalet Bakanı Tunç’a teşekkür-
Mahmut Özer açıklamasının sonunda, “Ordu ile ilgili taleplerimize her zaman destek olan Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a Ordulu hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” diyerek desteklerinden ötürü Bakan Tunç’a şükranlarını iletti.
Ünye Kent / Haber Merkezi
- Cumartesi 12.5 ° / 3.6 ° Güneşli
- Pazar 12.3 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 11.6 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Ordu
14.03.2026
- İMSAK 05:11
- GÜNEŞ 06:36
- ÖĞLE 12:43
- İKİNDİ 16:01
- AKŞAM 18:40
- YATSI 19:59



