Fatsa'ya 30 Milyon Liralık spor yatırımı
Fatsa’da gençlerin spora erişimini artırmak ve sağlıklı gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla 30 milyon lira bütçeli spor kompleksi projesi hayata geçiriliyor.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ilçeye kazandırılacak yeni spor yatırımının sadece bugüne değil, geleceğe hizmet edeceğini vurguladı.
Gençliğe yapılan her yatırımın, Türkiye'nin geleceğine atılan en sağlam adım olduğunu ifade eden Kibar, projenin Fatsa için gurur kaynağı olduğunu belirtti.
Proje kapsamında çok amaçlı tesisler inşa edilecek
Toplam 30 milyon liralık yatırım bütçesiyle hayata geçirilecek proje dahilinde; 1 adet atletizm pisti, 2 adet açık tenis kortu ve 2 adet 30x50 metre boyutlarında sentetik çim yüzeyli halı saha inşa edilecek. Tesislerin tamamlanmasıyla birlikte ilçedeki gençlerin modern imkanlarla spor yapabilmesi ve fiziksel gelişimlerini destekleyecek donanımlı alanlara kavuşması hedefleniyor.
"Yeni başarı hikayelerinin başlangıcı olacak"
Yatırımın ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Kibar, şunları kaydetti:
"Fatsa'mıza kazandırılacak bu yatırım, birçok sporcumuzun başarı hikayesinin başlangıcı olacaktır. Bizlere bu imkanları sunan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'a, önceki dönem Milli Eğitim Bakanımız ve AK Parti Ordu Milletvekilimiz Sayın Mahmut Özer'e ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Projemiz, Fatsa gençliği için hayırlı olsun."
Ünye Kent / Haber Merkezi
- Perşembe 12.1 ° / 6.1 ° false
- Cuma 12.1 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 10.9 ° / 6.9 ° false
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,32% 0,24
-
EURO
51,03% 0,44
-
GRAM ALTIN
6577,58% -3,95
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43
Ordu
19.03.2026
- İMSAK 05:02
- GÜNEŞ 06:27
- ÖĞLE 12:41
- İKİNDİ 16:04
- AKŞAM 18:46
- YATSI 20:05



