Çaybaşı ilçesi İlküvez Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından organize edilen kermes, SMA Tip 1 hastalığı ile mücadele eden Ünyeli Gökçe Bebek’in tedavisine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.
Kermes, İlküvez Mahallesi’nde büyük bir katılımla düzenlenirken, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden öğrenciler ve destek veren vatandaşlar, anlamlı bir dayanışma örneği sergiledi.
Etkinlikle ilgili açıklama yapan Çaybaşı Belediye Başkanı Mesut Karayiğit, “İlküvez Mahallemizde Ünyeli SMA Tip 1 hastası Gökçe Bebek için anlamlı bir dayanışma örneği sergilendi. Bugüne kadar birçok bebeğe nefes olduk, şimdi Gökçe için el ele verme zamanı. Bu güzel etkinliğe öncülük eden İlküvez ÇPAL Müdürü Umut Alan’a, öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Karayiğit ayrıca, Gökçe Bebek’e acil şifalar dileyerek, benzer dayanışma çalışmalarının ilçede yaygınlaşmasını temenni etti.
10228,39%0,39
39,81% 0,08
46,78% -0,64
4266,88% -0,64
6808,69% -0,22
Ordu
04.07.2025