İkizce’de devam eden projelerde son durum…

İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı, ilçede yapımı süren yol, spor tesisi, sosyal alan ve altyapı projeleriyle ilgili bilgi vererek, çalışmaların son durumunu paylaştı.

Aktüel 1.08.2025 15:41:00 0
İkizce’de devam eden projelerde son durum…

Yol projelerinde çalışmalar sürüyor

İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı, ilçede devam eden projelerin son durumu hakkında açıklama yaptı. 

Kaygı, Akçay İkizce Kara Yolu çalışmalarına ilişkin, “Akçay İkizce Kara Yolu çalışmaları kapsamında, Belediyemiz talepleri doğrultusunda, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılmış olan Karlıtepe-İkizce-Merkez-Kocaman yolu toprak, sanat yapıları, sathi kaplama ve üstyapı (BSK) işleri kapsamında devam etmektedir.” dedi.

Fatih Mahallesi- Yoğunluk Karayolu sanat yapılarının da ihale edildiğini belirten Kaygı, menfez, duvar ve yağmur suyu geçişleri çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonu yapımı devam ediyor

Gençlik ve spor yatırımları hakkında bilgi veren Kaygı, “Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonu çalışmalarımızda, İlçemiz Merkez Mahallesi’nde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Belediyemiz arasında yapılan protokol kapsamında, Gençlik Merkezi Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi yapım işi çalışmaları devam etmektedir.” dedi.

Taşkın koruma ve doğalgaz projelerinde hazırlık

Akçay Deresi’nde taşkın koruma duvarı yapımının başladığını belirten Kaygı, Merkez Mahallesi düğün salonu mevkiinde çalışmaların sürdüğünü aktardı. 

Doğalgazla ilgili olarak ise, 2026 yılında yapımına başlanacak doğalgaz istasyonu için yer tespit çalışmalarının yapıldığını ifade etti.

Sosyal ve kültürel projeler hız kazandı

Kaygı, eski düğün salonunun tadilat edilerek kütüphane, sinema salonu ve kafeterya haline getirileceğini belirtti. 

Beton yol çalışmalarında Şentepe Mahallesi Atatürk Caddesi ve Devecik Mahallesi Çoban Mezarı Küme Evleri bölgelerinde ulaşım sorunlarının çözülmesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Fatih Mahallesi futbol sahası çevre düzenlemesine ilişkin olarak, “Mevcut futbol sahasının dere kenarında taşkın kontrol duvarı yapımına başlanılmış, proje kapsamında duvar ve tribün imalatları tamamlanacak.” ifadelerini kullandı.

Ünye Kent / Yücel Arslanteke 

  • Cumartesi 11.7 ° / 6.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 12 ° / 5.2 ° false
  • Pazartesi 11.9 ° / 4.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5897,70% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62

Ordu

13.12.2025

  • İMSAK 06:06
  • GÜNEŞ 07:38
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 14:47
  • AKŞAM 17:08
  • YATSI 18:34
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593