İkizce’ye 2025 yatırım seferberliği: sorunlara çözüm, projelere hız sözü!

OBB Genel Sekreteri Abdulkadir Hatipoğlu’nun başkanlığındaki heyet, İkizce’de muhtarlar ve vatandaşlarla buluşarak 2025 yılı projelerini masaya yatırdı. Toplantıda sorunlara çözüm ve yatırımlara hız sözü verildi.

Ekonomi 8.05.2025 14:07:00 849 0
İkizce’ye 2025 yatırım seferberliği: sorunlara çözüm, projelere hız sözü!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Hatipoğlu, İkizce ilçesinde mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek, 2025 yılına yönelik yatırım ve projeler hakkında istişarelerde bulundu.

-Büyükşehir ekibi İkizce’de toplantı düzenledi -

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Hatipoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Yayla, Fen İşleri Dairesi Başkanı Yalçın Dumlu, Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Hayati Ağıl, İşletme ve İştirakler Dairesi Başkanı Zeki Mut, Proje ve İnşaat Dairesi Başkanı Orhan Demir Alemdar, OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Okan Karadağ, OSKİ İşletme Dairesi Başkanı Tevhit Ocak, OSKİ Ünye Şube Müdürü Abdulkadir Karaağaç, Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Cem Mağden, Fen İşleri Yol Bakım ve Onarım Şube Müdürü Caner Demireğen, OSKi İkizce İşletme Şefi Şakir Öztürk, Yedaş Ordu Batı Tesis Şefi Özkan Soğancı ve İkizce-Çaybaşı İşletme Şefi Ümit Yamak’tan oluşan heyet İkizce’de istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı, ilçedeki yerel yöneticiler, mahalle muhtarları, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 

-İkizce’ye yatırım planları -

2025 yılına yönelik yapılacak olan yatırımlar ve projeler için büyük bir heyecanla hazırlıkların sürdüğünü belirten Hatipoğlu, yerel yöneticilerle birlikte ilçenin kalkınmasına katkı sağlayacak projeler üzerinde yoğunlaşacaklarını söyledi. 

Hatipoğlu, İkizce halkının ihtiyaçlarını karşılamak için yapılacak her türlü yatırımı titizlikle planladıklarını ve öncelikli sorunların çözüme kavuşturulacağını vurguladı.

İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı, ilçede yapılan, devam eden ve planlanan projelerle ilgili bilgi vererek, Büyükşehir Belediyesi ekibine teşekkür etti. 

Başkan Kaygı, ilçedeki tüm paydaşlarla iş birliği içinde çalışarak, 2025 yılı için önemli yatırım ve projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirtti. 

Belediye Başkanı Osman Kaygı ise, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, "Büyükşehir ve İlçe Belediyemiz iş birliği ile ilçemize 2025 yılında yapılacak yatırımlar ve çalışmalar ile ilgili çok verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirilmiştir. Sayın Genel Sekreterimize ve çalışma arkadaşlarına ilçemize verdikleri hizmetler için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim." dedi.

-Muhtarlar ve vatandaşlar sorunlarını iletti -

Mahalle muhtarları ve vatandaşlar İkizce ve mahallelerinde karşılaştıkları sorunları toplantıda doğrudan Genel Sekreter Abdulkadir Hatipoğlu ve beraberindeki heyete aktardı.

-Büyükşehir ekibi çözüm için söz verdi -

Karşılıklı fikir alışverişi ve istişarelerin gerçekleştiği toplantıda, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, iletilen sorunların çözülmesi ve taleplerin yerine getirilmesi için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini ifade etti.

Ünye Kent / Yücel Arslanteke 

  • Cumartesi 24.2 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Pazar 24.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 25.6 ° / 16 ° Güneşli
  • BIST 100

    9356,04%-1,26
  • DOLAR

    39,03% 0,29
  • EURO

    44,31% 0,63
  • GRAM ALTIN

    4216,93% 2,28
  • Ç. ALTIN

    6731,05% 1,32

Ordu

24.05.2025

  • İMSAK 03:05
  • GÜNEŞ 04:56
  • ÖĞLE 12:30
  • İKİNDİ 16:28
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:38
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593