Tarih: 24.10.2024 12:52

İlküvez Engelliler Okulu ve Spor Kompleksi yeniden hayata geçiyor

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Ordu Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Mahmut Özer, uzun süredir kullanılmayan Çaybaşı İlküvez Engelliler Okulu ve Spor Kompleksi'nin yeniden aktif hale getirilmesi için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüştü.

Görüşmeler sonucunda, tesisin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na devredilmesi konusunda uzlaşmaya varıldığı duyuran Milletvekili Mahmut Özer, şu açıklamayı yaptı:

“Çaybaşı ilçemizde bulunan ve uzun zamandır atıl vaziyette olan İlküvez Engelliler Okulu ve Spor Kompleksi ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş ve Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak ile görüştük. Her iki Bakanımızla yaptığımız görüşme neticesinde, içinde birçok imkan barındıran ve Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle yapılmış olan bu tesisin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından devir alınması konusunda mutabık kaldık.”

Özer, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından devir alınacak tesisin kısa süre içerisinde tadilattan geçirilip özel gereksinimli vatandaşlar ile yaşlılara hizmet vereceğini ifade etti. 

Mahmut Özer, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş’a ve Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’a Ordulu hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Ordu’muza, Çaybaşı’mıza hayırlı olsun.” diyerek teşekkür etti. 

Ünye Kent / Haber Merkezi 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —