Ünye’de ÇEDES Projesi kapsamında İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Ünye İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Emine Terzioğlu ile koordinatör üyeleri Eda Yılmaz ve Fatıma Kahraman’ın rehberliğinde gerçekleştirilen piknik etkinliğinde bir araya geldi.
Programa Ünye İlçe Müftüsü Ali Fuat Baycan, Şube Müdürleri Metin Kaçmaz ve Muhammet Fethullah Peru’nun yanı sıra öğretmenler ve öğrenciler de katıldı.
Etkinlikte, bir yıl boyunca “Değerler Eğitimi” derslerine katılan öğrenciler, doğayla iç içe keyifli bir gün geçirdi.
“Sizler sadece ailenizin değil, ümmetin de umudusunuz”
Piknikte öğrencilere seslenen Müftü Baycan, “Sizler sadece ailenizin değil, ümmetin de umudusunuz. Dinine, vatanına ve milletine bağlı, erdemli bireyler olarak yetişmeniz bizler için en büyük kazançtır. Gayretiniz daim olsun, Allah sizleri her daim doğrulardan ayırmasın.” diyerek gençlere başarı dileklerinde bulundu.
Müftü Baycan ayrıca, ÇEDES Projesi Öğretmeni Fatma Yazıcı ve katkı sunan tüm öğretmenlere teşekkür etti.
Ünye Kent / Ömer Güney
8980,77%-0,43
39,20% -0,03
44,84% 0,28
4229,80% 1,96
6623,72% 0,00
Ordu
02.06.2025