Tarih: 22.10.2024 17:40

KoşuyORDU, Salomon Cappadocia Ultra Trail’de koştu

Facebook Twitter Linked-in

KoşuyORDU sporcuları, 73 ülkeden 2500 sporcunun yarıştığı Türkiye'nin en prestijli patika yarışı Salomon Cappadocia Ultra Trail’de koştu.

Unesco Dünya Mirası listesinde yer alan Kapadokya'nın tepeleri ve vadilerinde gerçekleşen yarışa, bu yıl soğuk hava damgasını vurdu.

38K, 63K ve 119K parkurları bulunan organizasyonda KoşuyOrdu sporcuları 38K ve 63K parkurlarında 5 sporcuyla ter dökerek ilimizi temsil etti.

KoşuyOrdu Koşu Kaptanı Tan Aşkan, Koşuyordu sporcuların parkurlarını finisher olarak tamamladığını belirterek, “Bu sene Kapadokya da inanılmaz soğuk vardı ve bu soğuk tüm sporcuları olumsuz etkiledi. Belki de parkurlarını tamamlayamayan sporcu sayı bu sene daha fazlaydı. KoşuyOrdu sporcuları olarak 38K ve 63K parkurlarımızı tamamladığımız için mutluyuz.  Türkiye'nin en iyisi ve dünyada dikkat çeken organizasyona katıldığımız için mutluyuz. " diye konuştu.

Salomon Cappadocia Ultra Trail’de 63K’da Tan Aşkan, J.David Vandervelde ve Ziyanur Memiş koşarken; 38K’da Onur Yanbul ve Nida Şamlı koştu. 

Ünye Kent  / Haber Merkezi 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —