Kültür Merkezi 2024 sonunda tamam

Kültür Merkezi 2024 sonunda tamam

Ünye Kültür Merkezi’nde çalışmaların aralıksız olarak hızlı şekilde ilerlediğini açıklayan AK Parti Ünye ilçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Kültür Merkezi’nin yılsonuna tamamlanacağını söyledi.

AK Parti Ünye ilçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Ünye Kent Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, Ünye Kültür Merkeziyle ilgili bazı talihsizlikler yaşansa da gelinen noktada çalışmaların hızla ilerlediğini söyledi. 

Kültür Merkezi’nin Ünye’ye ve bölgeye büyük hizmetler sunacağını vurgulayan Başkan Alparslan, daha büyük ve yeni  projeleri Ünye’ye kazandırmak için mücadele ettiklerini ifade etti.  

-Kültür Merkezi yılsonunda tamam-

Kültür Merkezi’nin yılsonunda tamamlanarak hizmete açılacağını söyleyen AK Parti Ünye ilçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, şu açıklamayı yaptı:

“Ünye’nin temel meselelerinden ve bizim de çok sıkı bir şekilde takip ettiğimiz konuların en önemlilerden biri hiç şüphesiz ki Ünye Kültür Merkezi. Ünye Kültür Merkezi geçtiğimiz yıllarda başladı, tasarruf tedbirlerine takıldı. Tüm dünyayı etkileyen bir pandemi yaşadık, ardından büyük bir deprem felaketi yaşadık, bu süreçte bugünlere geldik. Gelinen noktada Ünye Kültür Merkezi hızlı bir şekilde ilerliyor. Tüm Ünyeli hemşerilerimizde bu çalışmalara şahitlik ediyor. 

İlçemize ve bölgemize önemli katkı sağlayacak olan Ünye Kültür Merkezi ile ilgili yüklenici firma ile görüşmelerimizde yılsonunda çok fazla işlerinin kalmayacağını,  belki bir ay ileri veya geri olabileceğini, ancak planlanan sürenin yılsonunda hizmete sunulacağını bahsetti. Bizlerde konunun takipçisiyiz. Kültür Merkezi ile ilgili özverili çalışmalarından dolayı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ünye Kültür Merkezinin başlayıp bu noktaya gelmesinde emek sarf eden tüm siyasi büyüklerimize, Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’ya, yol ve dava arkadaşlarımıza, emek verenlere teşekkür ediyorum.”

-“Ünye’nin her yerinde şantiye gibi çalışmaların olması gururlandırıyor, onurlandırıyor” -

Ünye için daha büyük ve yeni projelerin takipçisi olduklarını ifade eden Hasan Fahri Alparslan, “Ünye OSB, Kültür Merkezi yapıldı, yapılacak, durdu, bazı talihsizlikler yaşandı. Ama gelinen noktada ilçemizin her yerinde şantiye gibi çalışmaların olması tüm Ünyeliler gibi, şahsım ve partili arkadaşlarımızı onurlandırıyor, gururlandırıyor.  Ünye için daha büyük ve yeni projelerin takipçisi olacağız. İlçemize ve bölgemize faydalı olmak için yeni yatırımlar kazandırmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Ünye Kent Haber