Tarih: 30.09.2024 11:52

Lise öğrencisi Kaan, yaşam savaşını kaybetti

Facebook Twitter Linked-in

Aslen Ünye’nin Ortaköy Mahallesinden merhum Ahmet Alparslan ve İsa Dini’nin torunu, Yılmaz Alparslan’ın oğlu, Cihan Alparslan’ın yeğeni Kaan Alparslan 14 yaşında hayatını kaybetti. 

-Motor kazasında ağır yaralanmıştı -

Ünye’de 20 Eylül tarihinde Liseler Mahallesi, Değirmenyolu Sokak üzerinde Fırat S. yönetimindeki 55 ABM 150 plakalı hafif ticari araçla, tali yoldan çıkan Baran Azaklı'nın kullandığı 60 KS 996 plakalı motosikletin çarpışması sonucu motosikletin arkasında olan 14 yaşındaki Kaan Alparslan ağır yaralanmıştı.

Kaan Alparslan, tedavi gördüğü Ünye Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda süren yaşam mücadelesini kaybederek sevenlerini yasa boğdu. 

-Lise öğrencisinin vefatı okulunu yasa boğdu -

İki kardeşten biri olan Kaan’ın cenazesi 29 Eylül 2024 Pazar günü öğle namazına müteakip Ünye Merkez Büyük Cami’nde kılındıktan sonra Saca aile kabristanlığına gözyaşları içinde defnedildi. 

Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisinin vefatı okulunda, öğretmenlerini ve arkadaşlarını hüzne boğdu. 

-Milli Eğitim’den taziye mesajı -

Lise öğrencisi olan Kaan’ın vefatı nedeniyle Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, "Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencimiz Kaan Alparslan vefat etmiştir. Kıymetli öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesine ve eğitim camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleriyle başsağlığı mesajı yayımladı. 

Ünye Kent Haber 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —