Ünye’den Hacer ve Ayhan Engin’in kızı Samsun Doğa Koleji Drama Öğretmeni Ünyeli Merve Engin ile Selma ve Trabzonspor’da geçmiş yıllarda defans pozisyonunda görev yapmış, daha sonra antrenörlük yapmış olan Türk eski Milli Futbolcu merhum Mustafa Gedik’in oğlu Ziraat Mühendisi Mertcan Gedik nişanlanarak evlilik yolundaki ilk adımlarını attı.
Nişan törenine Engin ve Gedik ailelerinin akraba, arkadaş, eş ve dostları katılarak, genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.
Hacer ve Ayhan Engin çifti “Bizleri ve evlatlarımızı bu özel ve önemli günde yalnız bırakmayarak nişan törenimize katılan, uzaktan ve yakından gelerek onurlandıran aile mensuplarımıza, akrabalarımıza, arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca tebriklerini ileten ve telefonla arayarak mutluluğumuza ortak olan eş, dost ve bütün sevenlerimize ayrı ayrı teşekkür eder, minnet ve şükranlarımızı sunarız.” dedi.
Selma Gedik, “Bu mutlu günümüze katılarak bizleri yalnız bırakmayan, yanımızda olamayıp da telefonla arayarak tebrik eden, gönülleri bizimle olan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz.” diye konuştu.
Ünye Kent / Haber Merkezi
14155,46%0,76
42,69% 0,23
50,15% 0,06
5897,70% 0,71
9533,17% 2,62
Ordu
14.12.2025