Mesudiye’de eğitim yatırımları incelendi

Mesudiye’de eğitim yatırımları incelendi

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Mesudiye ilçesinde okul ve kurumları ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve okul müdürleriyle bir araya geldi.

Mesudiye Kaymakam Vekili Hüseyin Ensar Altun'u ziyaret eden Vargeloğlu, ilçede eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirdi. 

Vargeloğlu, daha sonra Mesudiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Emine Turan Öztürk'ü ziyaret ederek ilçede yürütülen ve planlanan eğitim öğretim çalışmaları ile eğitim yatırımları konusunda bilgi aldı, müdürlük personelini birimlerinde ziyaret etti.

Ziyaretin ardından yapımı tamamlanan 8 derslikli Mesudiye Özel Eğitim Uygulama Okulunu inceledi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu daha sonra Mesudiye Ortaokulunda okul idaresi ve öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek, şunları söyledi:

"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, eğitim sistemimizin geleceğini şekillendirecek önemli bir dönüşüm. Bu model, öğrencilerimizin 21. yüzyıl becerilerini kazanmalarını, eleştirel düşünme, problem çözme ve yaratıcılık gibi yeteneklerini geliştirmelerini hedefliyor. Aynı zamanda, millî ve manevi değerlerimize bağlı, topluma duyarlı bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor. Bu yılki eğitim-öğretim sürecinde, Türkiye Yüzyılı Maarif Modelini okullarımızda hayata geçirmek için yoğun bir çaba sarf edeceğiz. Bu süreçte sizler, okullarınızda çok önemli bir role sahipsiniz. Sizlerin vizyonu, enerjisi ve deneyimleri, bu çalışmaları başarıyla yönetmemiz için çok değerli. Hepinize bu önemli görevinde başarılar dilerim. Unutmayalım ki, bizler sadece öğretmen değil, aynı zamanda geleceğin mimarlarıyız. Yetiştirdiğimiz her öğrenci, ülkemizin geleceği için bir umuttur." 

Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu, gerçekleştirilen çalışmalar ve eğitim öğretim faaliyetlerine ilişkin öğretmenler ile fikir alış verişinde bulundu. 

Son olarak Mesudiye Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret eden Vargeloğlu, öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya gelerek okulda gerçekleştirilen eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili okul idarecilerinden bilgi aldı. 

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü