İşletmeciliğini Nazlı Şahin’in yaptığı Nazlı Şahin Sigorta, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Açılışa Anahtar Parti Ünye İlçe Başkanı Serkan Güney, AK Parti önceki dönem İlçe Başkanı ve Yunus Emre Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kenan Selim Argan, Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı, Ünye Kent ve Şirin Ünye Gazeteleri ile Şahane Radyo İmtiyaz sahibi Ali Öztürk, Şahin’in aile yakınları, arkadaş ve dostları katıldı.
Sigortacı Nazlı Şahin, “Sigorta yaptırmak, geleceğinizi ve sevdiklerinizi güvence altına alır. Sizde geleceğinizi Nazlı Şahin Sigorta ile güvence altına alın.” diyerek açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti.
AK Parti önceki dönem İlçe Başkanı ve Yunus Emre Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kenan Selim Argan, sektörün içinde bir süredir olan Sigortacı Nazlı Şahin’i tebrik ederek, “Nazlı Şahin kardeşimiz bu sektöre uzak bir hanım efendi değil. Kendisine işletmeciliğini yaptığı bu işinde başarılar diliyorum. Ekonomiye çok güzel bir katkı sağlamış. Kardeşimize ve ekibine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
Argan, sigortacılığın çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Sigorta özellikle insan hayatından tutun da evlerimize, araçlarımıza kadar her aşamada önümüze çıkan bir gerçek.” diyerek vatandaşların dikkatini çekti.
Açılışa katılan Anahtar Parti Ünye İlçe Başkanı Serkan Güney Sigortacı Nazlı Şahin’i tebrik ederek, başarılar diledi.
Ünye’nin Kaledere Mahallesi Ceniz Topel Caddesi’de açılışı yapılan Nazlı Şahin Sigorta’da araç sigortası, kasko, dask, konut sigortası, işyeri sigortası ve hayat sigortası ile hizmet verecek.
Ünye Kent / Yücel Arslanteke
9659,48%0,49
37,87% -0,12
40,86% -0,09
3785,11% -0,68
6070,97% 0,00
Ordu
01.04.2025