OBB Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’den sert çıkış! “DİMDİK, DOSDOĞRU, HER ŞEYİMİZ AÇIK”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Basına bakarak siyaset yapılmaz. Onun bunun yazısıyla ben fikrimi değiştireceğim; hiç öyle bir hikaye yok. Dimdik, dosdoğru. Her şeyimiz açık.” diyerek çıkış yaptı.

GÜNDEM 16.09.2024 15:18:00 620 0
OBB Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’den sert çıkış! “DİMDİK, DOSDOĞRU, HER ŞEYİMİZ AÇIK”

Fatsa’da düzenlenen Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında keskin açıklamalar yapan Başkan Güler, Ordu’nun geçmişte çatışma kültürüyle çok zaman kaybetmiş bir şehir olduğunu, kimsenin adamı olmadıklarını, devlet adamı olarak Ordu’nun 19 ilçesinde güzel işler yaptıklarını vurguladı. 

Güler, “Bir takım trol dediğimiz adamlar var. Onlara ne konuşacaksın? Bazıları ile konuşuyoruz yine anlamıyor. Basına bakarak siyaset yapılmaz. Bir söyleyene bakarım, bir de söylenene. Bunlara zaman ayırmaya gerek yok. Bu laflar seviyesi oldukça düşük sözler.” diyerek bazı basın yayın organlarında çıkan iddialara ilişkin yanıt verdi. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yerinde yönetim anlayışı ile Büyükşehir Meclisi toplantılarını ilçelerde yapmaya başladı. Bu kapsamda Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Fatsa ilçesinde gerçekleştirildi. 

Fatsa Kültür Sarayında gerçekleştirilen toplantıya Başkan Hilmi Güler’in yanı sıra ilçe belediye başkanları, daire başkanları, şube müdürleri ve basın mensupları katıldı.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, gündem maddelerine geçmeden önce yaptığı değerlendirmede, meclis üyeleri ve kamuoyuna yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

- Güler: Daha ne olması gerekiyor? -

Meclis üyelerinin sorularını da cevap veren Başkan Güler, Fatsa’nın hizmet yağmış bir ilçe olduğunu vurgulayarak, “Fatsa hizmet yağmış bir yer. Daha ne olması gerekiyor? Biz kimseyle yarışma halinde değiliz. Ben Büyükşehir Belediyesiyim. Bizim rakiplerimiz diğer 30 Büyükşehir Belediyesi.” dedi.

Ordu’nun geçmişte çatışma kültürüyle çok zaman kaybetmiş bir şehir olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Güler, kimsenin adamı olmadıklarını, devlet adamı olarak Ordu’nun 19 ilçesinde güzel işler yaptıklarını vurgulayıp, şu mesajı verdi:

“Biz hepimiz bir kardeşiz. Dünya literatüründe ilk defa belediyede Erdemli Davranışları Geliştirme Birimi kurduk. Partiler üstü bir davranış bu. Buna herkes uyması lazım. 

-“Bir söyleyene bakarım, birde söylenene” -

Basın hizmet yasasında bir sarı basın kart vardır. Bu yasaya göre verilir, bunlar önemli itibarlı şeylerdir. Bir söyleyene bakarım, birde söylenene. Bunlara zaman ayırmaya gerek yok. Bu laflar seviyesi oldukça düşük sözler. 

-“Çatışma kültürü ile çok zaman kaybetmiş bir şehir burası” -

Çatışma kültürü ile çok zaman kaybetmiş bir şehir burası. Biz burada hizmet edeceğiz. Kimsenin adamı değiliz. Biz devlet adamıyız. 19 ilçede çok güzel işler yapıyoruz. Gözünü kapatan geceyi yaşar. 

-“Bir takım trol dediğimiz adamlar var” -

Bir takım trol dediğimiz adamlar var. Onlara ne konuşacaksın? Bazıları ile konuşuyoruz yine anlamıyor. Basına bakarak siyaset yapılmaz. Onun bunun yazısıyla ben fikrimi değiştireceğim; hiç öyle bir hikaye yok. Dimdik, dosdoğru. Yapacağımız çalışmalar tamamen milletimiz için. Her şeyimiz açık.”

Ünye Kent Haber 

Bülten 

 


  • Perşembe 23 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 24.1 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 23.3 ° / 14.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9758,14%1,89
  • DOLAR

    34,07% 0,03
  • EURO

    37,92% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2813,55% -0,08
  • Ç. ALTIN

    4578,81% 0,00

Ordu

19.09.2024

  • İMSAK 04:40
  • GÜNEŞ 06:06
  • ÖĞLE 12:27
  • İKİNDİ 15:54
  • AKŞAM 18:39
  • YATSI 19:59
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593