Tarih: 07.10.2024 15:08

Ordu’da ikinci mama üretim tesisi Altınordu’ya açılıyor

Facebook Twitter Linked-in

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Sokak Hayvanları Mama Üretim Tesisi için ekipmanları Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin katkılarıyla Altınordu’ya kazandırdıklarını açıkladı. 

Kısa zamanda Mama Üretim Tesisini tamamlayıp üretime başlayacaklarını belirten Başkan Tepe, “Sokaktaki dostlarımızın besleme çalışmalarını kendi üretimimiz olan mamalardan karşılayacağız.” dedi.

Kendi üretimiyle kendine yeten bir Altınordu için çalıştıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Ulaş Tepe, şu açıklamayı yaptı:

“Kentimizdeki atık gıdaları toplayarak ileri dönüşüm sağlayacağız ve israfın önleyeceğiz.   Ayrıca yıllık bütçemiz içerisinde önemli bir yük oluşturan mama temini konusundaki satın almaların önüne geçerek hizmetlerimizi eksiltmeden tasarruf etmiş olacağız. Kendi tesislerimizle, kendi üretimlerimizle, dışa bağımlı değil, kendine yeten bir Altınordu için çalışıyoruz. Sokak Hayvanları Mama Üretim Tesisimiz kentimize ve patili dostlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” 

Ünye Belediyesi, 2023 yılında Kompost ve Sokak Hayvanları Mama Üretim Tesisi kurarak bu anlamda hizmet veren Ordu’nun ilk tesisi olmuştu. 

Ünye Kent Haber

Bültenv




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —