Ordulu öğrencilere burs fırsatı!

Ordulu öğrencilere burs fırsatı!

Ordulu öğrenciler burs alacak! Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı başvuruları, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı tarafından 10 Ekim 2024 tarihine kadar uzatıldı.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, genç yeteneklerin desteklenmesi ve Türkiye’nin teknoloji odaklı gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı için başvuru süresini 10 Ekim 2024 tarihine kadar uzattı. 

Bu program, 2025 yılında toplam 5.000 öğrenciye 5.000 TL’ye kadar burs desteği sağlamayı hedefliyor.  3 program da Ordu'da yaklaşık 30 öğrenciye burs verilecek. Ortaokul, lise, ön lisans, lisans ve lisansüstü seviyesindeki öğrenciler, 

Türkiye’nin 81 ilinden başvuruda bulunabilirler.

Burs Programları ve Destek Miktarları 

Bu yılki burs programları arasında şunlar yer alıyor:

Yükselen Yıldız Burs Programı: 100 öğrenciye 5.000 TL destek 

Eğitmen Mentor Burs Programı: 720 öğrenciye 5.000 TL destek

Sen Geleceksin Burs Programı: 300 öğrenciye 5.000 TL destek

Eğitim Desteği Burs Programı: 3.880 öğrenciye 3.000 TL destek

-Geleceğin teknolojilerine hazırlık -

Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı, gençlerin teknoloji ve inovasyon alanındaki yeteneklerini geliştirmeyi ve onları geleceğin teknolojilerine hazırlamayı amaçlıyor. Burs alan öğrenciler, Türkiye’nin teknoloji odaklı geleceğinde önemli bir rol oynamaları için desteklenecek.

-Başvuru bilgileri -

Başvurular için son tarih 10 Ekim 2024. Detaylı bilgiye ve başvuru formuna mth.tc/Burs2025 adresinden ulaşabilirsiniz. Herhangi bir soru için bursiyer@turkiyeteknolojitakimi.org adresine başvurabilirsiniz. 

Ordu'da burs geçen sene başlayan burs programından halen daha burs alan öğrenciler bulunmakta.