Özge ve Ahmet’in düğünü davetlileri büyüledi

Felsefe öğretmeni Özge Yaşan ile Kastamonu Entegre Samsun Tesisleri personeli Ahmet Can Çevik bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi.

Magazin 27.07.2021 17:04:38 0
Özge ve Ahmet’in düğünü davetlileri büyüledi

Özge ile Ahmet Can Çevik’in dügün töreni katilan davetlileri büyüledi.

Binnur ve Ünye Tapu  Kadastro Müdürlügü  kadastro teknikeri Ahmet Yasan çiftinin kizi, hemsire Sena Akkan’in kiz kardesi, Damlasu Yasan’in ablasi  Felsefe Ögretmeni  Özge Yasan ile Ünye Adliyesi Zabit Katibi Afitap ve emekli Ünye Adliyesi Zabit Katibi, Isinsani Kemal Çevik çiftinin oglu, Avukat Ömer Can Çevik’in agabeyi Kastamonu Entegre Samsun Tesisleri personeli Ahmet Can Çevik bir ömür boyu mutluluga ‘evet’ dedi.

Ünye Ögretmenevi Otel’de düzenlenen kina töreninin ardindan Ünye Atakale Kirbahçesi’nde düzenlenen dügün töreninde Özge ve Ahmet çifti müzik ve alkislar arasinda kir bahçesine giris yaptilar.

Dügün töreninde genç çiftin nikahini Ünye Belediyesi Nikah Memuru Mehmet Can kiydi. Çiftin nikah sahitliklerini damadin kuzeni Av. Salih Onur Öztürk, gelinin çocukluk arkadasi özel bir hastanede ameliyathane teknikeri Belya Keskin yapti.

Nikah töreninin ardindan genç çift, büyük bir mutluluk içinde dügün pastasini kesti. Ardindan çift ilk danslarini ettiler.

Gelin ve damat zeybek oyunuyla davetlileri büyüledi

Çesitli aktivitelerle zenginlestirilen dügün töreninde Özge ve Ahmet çiftinin zeybek oyunu davetlileri adeta büyüledi. Davetliler tarafindan begeni ile izlenen Zeybek oyununun ardindan genç çifti yakin arkadaslari sahnede yalniz birakmayarak gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren dügün töreninde davetliler gönüllerince eglendi.

Tesekkürlerini ifade ettiler

Özge ve Ahmet çifti, “Bizleri bu özel ve önemli gününde yalniz birakmayarak dügünümüze tesrif eden uzaktan ve yakindan gelerek onurlandiran aile mensuplarimiza, akrabalarimiza, arkadaslarimiza tesekkür ederiz. Çiçek ve çelenk göndererek ayrica telefonla arayarak mutlulugumuza ortak olan es, dost ve bütün sevenlerimize ayri ayri tesekkür eder, sükranlarimizi sunariz.” dediler.

Kiran ve Torun’dan mutluluk temennisi

Dügün töreninde Yasan ve Çevik ailelerinin es, dost, akraba ve yakinlari genç çifti yalniz birakmazken planlanmis programindan dolayi dügüne katilamayan Disisleri Bakan Yardimcisi Yavuz Selim Kiran ve CHP Genel Baskan Yardimcisi Seyit Torun genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi 

Ünye KENT Haber

  • Cumartesi 11.7 ° / 6.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 12 ° / 5.2 ° false
  • Pazartesi 11.9 ° / 4.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5897,70% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62

Ordu

13.12.2025

  • İMSAK 06:06
  • GÜNEŞ 07:38
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 14:47
  • AKŞAM 17:08
  • YATSI 18:34
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593