Tarih: 19.06.2024 13:41

Protokolden bayram ziyaretleri…

Facebook Twitter Linked-in

Protokol üyeleri, Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı, Ünye İtfaiye Grup Amirliği, Ünye Sabancı Çocuk Yuvası, Ünye Devlet Hastanesi ve Ünye M Tipi Açık Cezavi’ni ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. 

Kurban Bayramı’nın 2. gününde Kent Bayramlaşmasının ardından Ünye protokolü ilçede bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. 

Fatsa Kaymakamı ve Ünye Kaymakam Vekili Avni Kula başkanlığında gerçekleşen bayram ziyaretlerine Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ve kurum amirleri katıldı. 

Ziyaretler kapsamında ilk ziyaret Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı’na yapılarak askeri personelin bayramı kutlandı. 

Bayram ziyaretinin ikinci durağı Ünye Fevzi Çakmak Mahallesi otogar mevkiinde bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği oldu.  Burada itfaiye personelinin bayramını kutlayan Ünye protokolü can ve mal kaybını önlemek için canları pahasına mücadele eden itfaiyecilerin bayramını tebrik ettiler.

Ziyaretin üçüncü durağı Ünye Sabancı Çocuk Yuvası oldu. Çocukların bayram sevinci yaşadığı ziyaretin ardından bir sonra ki ziyaret noktası Ünye Devlet Hastanesi oldu. Heyet, hastane personelini ve hastanede yatan hastaları ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunup bayramlarını tebrik etti. 

Protokolün bayram ziyaretleri kapsamında bir sonraki durağı Ünye M Tipi Açık Cezaevi oldu. Kaymakam Kula ve beraberindekiler cezaevinde kalan mahkum ve personellerin bayramlarını kutladı. 

Bayram ziyaretlerinin son durağı Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. Bayramda görevleri başında olan emniyet mensuplarının bayramlarının kutlanmasının ardından ziyaretler sona erdi.

Ünye Kent Haber 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —